Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2022. 12:55h.

Junqueras, com a casa

Entra al Planta Baixa aprofitant que ha anat a TV3 a col·laborar amb un altre programa

Junqueras, com a casa

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha entrat al programa Planta Baixa de TV3 aprofitant que estava als estudis centrals de la cadena pública a Sant Joan Despí per col·laborar amb la gravació d'un capítol del programa "Tornar a néixer".

El presentador del programa Ricard Ustrell ha dit que tenia "una petita sorpresa" perquè això "no estava previst" i ha presentat Junqueras. "Què ets el nou Jordi Pujol?, que vas com passejant i dient 'vull entrar aquí' i entro", ha demanat el periodista.

Oriol Junqueras ha explicat que "en passar per aquí us he sentit que estàveu explicant no sé què de la comissió... i he entrat per veure que no sabéssiu vosaltres el que no sap ningú". "Jo pensava que vosaltres m'ho diríeu".

L'entrevista al líder d'ERC ha durat uns deu minuts i ha dit que "s'acabaran aclarint moltes coses, però probablement mai s'aclariran del tot". "En casos semblants han dimitit presidents o han inhabilitat jutges per autoritzar escoltes", ha afegit. També ha exposat que "ordenar espiar un advocat que està en exercici de les seves funcions està absolutament fora de qualsevol possibilitat legal". 

Finalment, Ulstrell li ha donat les gràcies "per la sorpresa" i ha instat Oriol Junqueras a "portar pastes el proper dia". "El proper dia portaré alguna cosa de Sant Vicenç dels Horts on tenim pastisseries de gran mèrit. Alguna d'elles, per exemple, ha guanyat el premi al millor artesà de l'any", li ha promès Junqueras.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 05/05/2022 - 21:40

Este es el concepto patrimonialista de los bienes publicos instaurado por Pujol Esta es SU television

Someterse a sus caprichos y agradecer eternamente al dispensador de regalias y genuflexarse ante el sin ningun rubor ni dignidad para seguir gozando de los demenciales beneficios millonarios que obtienen de esas discrecionales y arbitrarias conces

#4 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 05/05/2022 - 14:42

Tras la intervención en el programa, se pegó una comilona padre en el restaurante y echó la siesta en el despacho del director. Abandonó las instalaciones a altas horas de la noche. Se encontró tan a gusto en la casa que les prometió repetir.

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 05/05/2022 - 14:11

Normal es su finca particular, su cortijo, bueno en este caso su masia.

#2 Marc de Vich, Vich, 05/05/2022 - 13:56

TV3 es su tesoro y su helado. Son tan cortos de luces, que se piensan que han pinchado en carne. O quizás, que, si hay elecciones, con el aumento de VOX, salen beneficiados. Y no caen en que si la gente vota a VOX, no es porque sea facha, como ellos dicen, si no por el hartazgo. A que no hay, lo que ellos dicen tener.

#1 A.Bcn, Baecelona, 05/05/2022 - 13:13

Qué poco ha tardado el indescriptible este en adquirir los modos y las maneras del pequeño cacique que siempre ha querido ser.