Publicitat
Comunicació · 19 de Setembre de 2017. 10:48h.

Junqueras truca a Catalunya Ràdio per replicar Dolors Montserrat en directe

La ministra de Sanitat es queixa a Terribas que "no m'havia trobat mai amb una entrevista així"

Junqueras truca a Catalunya Ràdio per replicar Dolors Montserrat en directe

Junqueras, amb Terribas, en una foto d'arxiu

El vicepresident Oriol Junqueras ha trucat a Catalunya Ràdio per replicar en directe la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, que estava sent entrevistada per Mònica Terribas. El número dos del Govern ha trucat després que la dirigent del PP exposés que "Junqueras ha de tornar a la legalitat" i remarqués que "la llei d'estabilitat pressupostària s'ha de complir i Junqueras ha començat a incomplir".

La periodista, en un moment de l'entrevista, ha demanat a la ministra que es posés els cascos perquè "el vicepresident l'estava escoltant, ens ha trucat i li vol fer un comentari". "Em diuen que ha trucat a centraleta perquè estava sentit l'entrevista i deia 'per al·lusions he de tenir dret a rèplica'", ha afegit.

Oriol Junqueras ha manifestat que "nosaltres complim la llei d'estabilitat pressupostària més que ningú" i ha acusat el Govern espanyol de "voler aconseguir uns objectius polítics que no tenen res a veure amb l'estabilitat pressupostària". "Podem defensar davant dels tribunals que bloquejar els comptes sense ordre judicial és saltar-s'ho tot", ha indicat en referència al recurs que la Generalitat ha presentat al Suprem.

La directora del programa l'ha tallat perquè "com que estava entrevistant a la ministra de Sanitat i vostè ha demanat pas per al·lusions, cosa que respecto, deixem que la ministra li contesti. La titular de Sanitat ha advertit que "no entraré en debat amb el vicepresident" i s'ha queixat a Mònica Terribas que "no m'havia trobat mai en una entrevista així".

La presentadora d'El Matí a Catalunya Ràdio ha volgut deixar clar que "ha estat per al·lusions i això no és un cara a cara", però la dirigent del PP li ha exposat que "m'encantaria que cada vegada per al·lusions...". "Sempre que vostè truqui, passarà", ha dit Terribas a la ministra, que ha assegurat que "trucaré".

dolors.jpg

Dolors Montserrat ha assenyalat que "en defensa del marc legal hem fet el control de les finances públiques per garantir que no s'inverteixi en activitats suspeses". "El debat de fons és sobre qui recau la sobirania nacional, que són 47 milions d'espanyols", ha sentenciat la ministra.

Terribas ha interromput la ministra per "acomiadar" Junqueras i ha manifestat que "li agraeixo que hagi trucat". "Això és zero habitual, però ha demanat 'per al·lusions' i per al·lusions ha de poder entrar com faríem amb vostè mateixa si ell fos aquí. Però això no és un cara a cara i no vull que es converteixi en això. Quan vulguin venen i ho fan. Una abraçada", ha explicat sense que Junqueras es pogués acomiadar perquè s'ha tallat la trucada.

Abans de tancar l'entrevista, la periodista ha demanat a la ministra que "abans de dir-li adéu a Oriol Junqueras se li ha tallat la comunicació i li vol dir adéu en persona". "M'he quedat sense possibilitats ni de tan sols de saludar", ha al·legat el vicepresident, que ha aprofitat per insistir que "el compromís amb l'estabilitat pressupostària és total".

El vicepresident també ha exposat que "per comprovar si nosaltres fem bé la feina, pregunteu a qualsevol farmacèutic d'aquest país si cobra millor que mai o no". "Gràcies al FLA!", ha exclamat la ministra, que ha demanat a Junqueras que "no enganyem" i "diguem les coses tal com són".

Finalment, Mònica Terribas ha tallat el debat entre els dos dirigents polítics i al final de l'entrevista li ha donat les "gràcies per acceptar aquest atzucac que hem tingut, que ha volgut entrar el vicepresident per al·lusions". No m'havia passat mai", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#26 XMB, Barcelona, 20/09/2017 - 01:02

Cualquier dia nos pasará a cualquiera de nosotros. Estaremos hablando con un amigo, nuestra mujer o hija o un cliente y de repente interrumpirá la llamada la operadora de la Generalitat diciendo 'perdoni, pero le paso al comisario linguistico o al de pureza ideologica que tiene que aclararle unos temas sobre su conversación.'

#25 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 20/09/2017 - 00:32

Diuen no reconeixer els tribunals espanyols, que ja son un estat independent de facto i que d´aqui 15 dies farem la primera comunio i estrenarem un nou pais alicatat i amb cortines noves que sera l´enveja del cataleg d´Ikea pero han presentat un recurs devant del Trib. Suprem espanyol per considerar il.legal aquesta actuacio de l´estat

#24 Josep, Barcelona, 20/09/2017 - 00:15

Oriol carece de cualquier legitimidad para hablar de nada que no sea el glorioso pasado del reino de Cataluña, ese tiempo plagado de unicornios rosas, dragones, princesas y caballeros de dorada armadura que ha creado en su cabeza para justificar todo atropello a la democracia, los derechos civiles y la libertad

#23 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 19/09/2017 - 22:10

La gran avantatge que tenen els catolics com ell es que les seves supersticions i superxeries els i permeten cometre tot tipus de vileses, perversitats i atrocitats per despres alliberarse de qualsevol responsabilitat moral i etica a traves del surrealista exorcisme de la confesio.

#22 Sergi, Barcelona, 19/09/2017 - 22:01

Terribas, la taliban del separatismo, esta llegando a unos extremos que ya todo es patetico, de verguenza ajena.
Aun recuerdo sus entrevistas a cualquier politico del PP o del PSOE a los que sometia a un interrogatorio de tercer grado y luego cuando entrevistaba a uno de ERC aquello era un masaje con final feliz.