Publicitat
Comunicació · 7 de Gener de 2022. 12:42h.

Junts acusa l’Ara de censura

El diari al·lega que l’article de Xavier Roig conté “insults”

Junts acusa l’Ara de censura

L’article de l’escriptor i enginyer Xavier Roig, on acusava Ciutadans, PP, Vox de ser “anticatalans” i a dirigents socialistas com Miquel Iceta o Salvador Illa de “botiflers” ha agradat molt a l’entorn de Junts. “Tenim l’enemic a casa”, sentenciava Roig.

Des del partit de Puigdemont s’han abocat a les xarxes per elogiar l’article i acusar de “censura” el diari Ara, que no el va voler publicar en considerar que era insultant. “L’article censurat pel @diariARA a en Xavier Roig és molt bo. Per llegir i compartir”, ha expressat el dirigent de Junts, Aleix Sarri.Per la seva banda, la directora de l’Ara, Esther Vera, ha assegurat que “l’Ara ni censura ni mai ha censurat. En un món de xarxes socials no hi ha censura. Hi ha maneres d'entendre el debat d'idees. Sempre hem mantingut i mantindrem un debat lliure, ric, constructiu, i per tant respectuós. Els insults debiliten l’argumentació en tots els temes”.

“Benvinguts als debats lliures. El nostre compromís amb la defensa de la llengua és incondicional i el demostrem cada dia amb arguments i sense insultar qui no pensa com nosaltres”, sentencia.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Marcial, el circo de la tele, 09/01/2022 - 15:59

Este chico es puro fuego y pasión. Sus comentarios también. Nunca contemporiza, donde pone el ojo pone el proyectil. Y nunca falla, pregunten a los vecinos de cal Mocho.

#17 Llop Hammer, Barcelona, 08/01/2022 - 04:30

Junts X 3% es un gran partido que acoge a gente que fuera de la política solo valdría para vender electrodomésticos sexuaes de 2ª mano

#16 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/01/2022 - 23:44

Para las mentes nacionalistas de casa nostra si no eres antiespañol eres anticatalán. Esa es la base de la ideología piugdemontina, que con toda seguridad lleva Catalunya al desastre.

#14 Sergi , Bcn , 07/01/2022 - 19:12

Junts, partido de extrema derecha haciendo de extrema derecha.

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 07/01/2022 - 17:05

Mirar al muchacho de Junts x Trincar esta haciendo meritos para que lo coloquen en algun carguito y a vivir del cuento.