Comunicació · 11 d'Octubre de 2022. 17:51h.

Junts i ERC també es barallen a 8tv

"Mentidera", "maleducada", "insultador" i "calli vostè", entre d'altres

Junts i ERC també es barallen a 8tv

Els periodistes Sergi Sol i Pilar Rahola es van barallar durant la tertúlia d'El Pentàgon, el programa que presenta Vicent Sanchis a 8tv. "Mentidera", "maleducada", "insultador" i "calli vostè", entre d'altres; van ser alguns dels retrets que es van intercanviar els dos tertulians.

Sol, exdirector de comunicació d'ERC i posteriorment Cap del Gabinet de comunicació d'Oriol Junqueras, va defensar que el Govern estava "prou cohesionat" i que "la majoria de consellers volien quedar-se". "Anem repetint mentides, una darrere l'altra, a veure si van calant", li va retreure la tertuliana propera a Junts.

"Deixi'm parlar, no es posi nerviosa", va reclamar el periodista a l'escriptora, que li va demanar que "no repeteixi la tonteria de sempre" i que "deixi de mentir". "Mentidera, tu! Mentidera patològica", li va contestar Sergi Sol.

La discussió no va acabar aquí i Rahola li va dir "mentider i insultador" i el tertulià s'hi va tornar i la va tractar de "mentidera i maleducada". "Aquesta senyora sempre talla a tothom i no deixa parlar... Calli d'una vegada, si us plau!" "Calli vostè", li va etzibar la tertuliana.

Finalment, Vicent Sanchis va intervenir per demanar-los que s'oblidessin "l'un de l'altre perquè això no va enlloc". "No es calla ni sota l'aigua", va concloure Sergi Sol després que Rahola manifestés que "sí que ens entenen".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#29 Don Pelayo, LH, 12/10/2022 - 15:28

Que nerviosa está la pobre cacatua, resulta que con los canas que ya peina, va a tener que volver a ERC para seguir aspirando a ser la Cortesana mayo del reino.. mira que tiene tragaderas..

#28 Forco de la Meridiana, Barna, 12/10/2022 - 14:31

Esta es la televisión de "calidad" que Ramonet, el mente de patufet, quería que todos los catalanes viésemos, vetando las TV españolas... La casposidad y la dejadez de un salvame a lo catalán, 24 horas en cualquier cadena del teleprocess

#27 Rafel, Banyoles, 12/10/2022 - 12:35

Felicitats a totes les pilars menys per aquesta vergonya per catalunya anomenada rahola.

#26 Charly, Barcelona, 12/10/2022 - 11:31

Es lo que hay, no hay más.

#25 52, Percent, 12/10/2022 - 11:27

ME ALEGRO. Sinvergüenzas. Mentiders.