Publicitat
Comunicació · 18 de Setembre de 2021. 12:13h.

Junts surt en defensa de l'exbisbe de Solsona

El partit de Puigdemont qüestiona el tractament de TV3 a Xavier Novell

Junts per Catalunya ha qüestionat el tractament de TV3 a l'exbisbe de Solsona, Xavier Novell. El diputat Francesc de Dalmases es va mostrar crític durant la sessió de control de la CCMA al Parlament d'aquest divendres. "Hem vist coses que ens ha grinyolat una mica", va manifestar.

"Que en una Diada, que va ser excepcional i que no va punxar com desitjava tanta gent malgrat les informacions de El Mundo. Va ser una Diada que va tenir la seva complexitat, per primera vegada un president de la Generalitat va ser xiulat en aquesta manifestació. Doncs en el programa d'analisi politica del vespre es va dedicar la majoria de l'estona a fer conyeta amb l'exbisbe de Solsona", va explicar Dalmases.

"Desengreixar per exemple vol dir que perseguim amb un reporter a aquest exbisbe de Solsona que es nega a fer declaracions i que després quan torna encara hi ha el mateix reporter esperant-lo", va argumentar durant la sessió de control de la CCMA.

Dalmases va afirmar que "el periodisme no és espectacle" i va demanar al director de la cadena "rigor periodístic i que no es torni a repetir el que vam veure amb aquella forma de fer periodisme que pensem que no s'adiu".

El director de TV3, Vicent Sanchis, es va defensar davant les paraules del diputat de Junts. "D'on ha tret vostè que ens vam plantar allà esperant-lo?", va preguntar. "He llegit moltes informacions i ni una s'acosta als fets que van passar", va justificar durant la seva intervenció.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Joan, BCN, 20/09/2021 - 10:56

Us sorprèn que aquesta penya siguin més de dretes que el Reis Catòlics?

#7 bejota, bcn, 18/09/2021 - 19:15

PUIGDEMONT HUIDO EN UN MALETERO Y LA VOZ EGLESIASTICA DE UN OBISPO SEPARATISTA FUERA DE LA FOTO. VAMOS MUY BIEN.

#6 Vigatano, Vic, 18/09/2021 - 18:21

Libertad de expresión, no? Solo os gusta cuando se acosa a los q no son de los vuestros

#5 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 18/09/2021 - 14:40

"Una exprostituta trans asegura que Xavier Novell contrató sus servicios: "Estaba de dos a cuatro horas conmigo""

cuatro.com 16-9-2021

Amb la Imelda Ferrusola en plena forma aquest bisbe tan rumbos no s´hagues atrevit mai a arremangarse con tanto desparpajo les faldilles

#4 Masias , Mis posaderas , 18/09/2021 - 13:53

Es que la jodienda no tiene enmienda

Lo de obispo de Solsona tiene su gracia pero lo de cepillarse a la Presidenta del Parlament es para mear y no echar gota.

#4.1 Menudas tragaderas, Dalmases, 18/09/2021 - 20:50

¡¡Jjajajajaja!!
Buenísimo xD