Publicitat
Comunicació · 11 de Maig de 2021. 12:12h.

Junts vol mantenir el control sobre els ajuts als mitjans

Puigdemont tampoc volia prescindir de la direcció de TV3, segons El Confidencial

Junts vol mantenir el control sobre els ajuts als mitjans

El director de El Nacional, José Antich, parlant amb Mas en una foto d'arxiu

El control de TV3, Catalunya Ràdio i la Direcció General de Mitjans de Comunicació ha estat luna de les claus del desacord entre Esquerra i Junts per Catalunya, ja que, segons informa El Confidencial, Carles Puigdemont i el nucli dur de la formació volien seguir controlant les subvencions als mitjans catalans.

Esquerra i Junts havien de repartir-se el control de la CCMA, les direccions de TV3 i Catalunya Ràdio i el control de la Direcció General de Mitjans de Comunicació, que és l'encarregat de repartir les subvencions anuals als mitjans de comunicació catalans.

Si es feien el repartiment a la inversa que en l'anterior legislatura, com va defensar el secretari general de Junts, Jordi Sánchez; a Esquerra li corresponia la presidència de la Corpo i la Direcció General de Mitjans de Comunicació, que depèn del Departament de Presidència.

No obstant això, el nucli dur de Junts, format per Carles Puigdemont, Jordi Sànchez, Laura Borràs i Albert Batet; es va mostrar partidari de seguir controlant els mitjans com en la legislatura anterior. És a dir, mantenir la presidència de la CCMA; la direcció de TV3 i la Direcció General de Mitjans de Comunicació.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Calígula, Gerona (España), 13/05/2021 - 21:29

Pues yo niego la mayor ¿por qué se han de subvencionar los medios de comunicación?
la respuesta es muy sencilla : para dé sólo las noticias favorables al subvencionador o sea la Generalitat.
En la URSS Lenin creó el PRAVDA y aquí se apropiaron de TV3 con el mismo fin.

#10 Pep Calzada, Castelldefels, 11/05/2021 - 20:59

quina vergonya tots plegats, però no és només aqui, el clientelisme mafiós és una taca putrefacta arreu de l´estat..però és que aqui a sobe anem de guapos, la política catalana té molt poder però amb el nosaltres i els altres no anem enlloc, ayuso és la vostra imitadora...bocadillos de pan con jamón ibérico?, no, con fantasia, NINGÚ A VO

#9 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 11/05/2021 - 16:42

Evidentement. Necessiten de la èpica de les Raholes dre torn junt amb l'ultraliberalisme dels Sala i Martín de torn. Y oye! Vayan días y vengan ollas. Que se vive muy bien así!

#8 Inspiració, Barna, 11/05/2021 - 16:39

Aquesta trepa no s'inspiren en Keynes ni de lluny, el seu ídol és Goebbels.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/05/2021 - 15:29

Aixo no es una menjadora, aixo es un festí degustacio sinco estrellas.

"El PSC xifra la despesa supèrflua de la Generalitat en 1.100 milions d’euros. L'estudi dels socialistes catalans projecta sospites sobre el clientelisme i el partidisme"

eltriangle.eu 10-5-2021

#7.1 Marga, San Cucufate del Valles, 11/05/2021 - 19:08

El PSC más le valdría explicar el gasto superfluo que tiene ahora en la Diputación de Barcelona gracias a JxCat, no es comparable al de la Gene, pero si entrase un tribunal no politizado a revisar, ya no cabrian más en Lledoners.