Publicitat
Comunicació · 27 d'Octubre de 2015. 13:40h.

Justo Molinero diu que Mas "m'ha donat pel cul"

Assegura que el president de la Generalitat "ha tancat Teletaxi Televisió"

Justo Molinero diu que Mas "m'ha donat pel cul"

Molinero, a 8TV

L'empresari i comunicador Justo Molinero, durant el programa Trencadís de 8 TV, ha criticat al president de la Generalitat i ha preguntat "què m'ha donat Mas a part de pel cul? Res més ...". Segons recull La Vanguardia, Molinero ha assegurat que Mas "m'ha donat pel cul", en referència a les llicències de televisió TDT i al tancament de la seva cadena Teletaxi TV.

"No crec que hagi de ser el pròxim president del Govern", ha afegit, a més d'assegurar que "de fet Teletaxi TV no emet en aquest moment per culpa d'ell". "Mas m'ha perjudicat. Entre d’altres coses perquè ha tancat Teletaxi Televisió... Aquest és el problema que té Catalunya? ¿El principal problema que té Catalunya és que es vegi la meva televisió?".

"Jo fa 32 anys que estic en aquest mitjà i mai m'han donat ni una pesseta ni un euro i segur que heu sentit que a Justo li han donat això a això altre. Les freqüències de la ràdio, moltes són comprades amb diners de Justo i altres perquè m'he presentat a un concurs i l’he guanyat", ha insistit.

"Si hi ha un concurs públic i em presento i la meva proposta està millor que d’altres doncs que m'ho donin", ha demanat. Fonts oficials han afirmat que "el Govern no tanca televisions. Les sentències judicials, sí".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#39 Vlac, Barcelona, 29/10/2015 - 07:12

Te llamas Justo Molinero y no tienes 8 apellidos catalanes....
Eras un intruso entre los comptesitos...

#38 Santiago, Madrid, 28/10/2015 - 22:09


¡ Resistencia ! Suenan las cacerolas en Cataluña contra el proceso separatista

http://dolcacatalunya.com/2015/10/27/resistencia-suenan-las-cacerolas-en-cataluna-contra-el-pruses-separatista/

Se ha convocado espontáneamente por las redes sociales hace unas pocas horas.

#37 Joana, Reus, 28/10/2015 - 11:47

Un altre titular inadequat. Encara que un popular
"empresari i comunicador" faci servir expressions grolleres (que ja és greu en un home de ràdio), els redactors d'un diari no les han de reproduir literalment per encapçalar una notícia. A les facultats de periodisme s'ensenya a distingir nivells...

#37.1 Gabriel Albendea, Madrid, 09/12/2015 - 18:28

Si solo fueran comentarios groseros... a fuer de estar mal es solo un testimonio más de hasta dónde están las miles y miles de personas que soportan cada día los desafueros, ilegitimidades y latrocinio de ese desafortunado clan político que ha llevado a nuestra querida Cataluña al más bajo nivel.

#36 pepe, Castelldefels, 28/10/2015 - 11:04

Pues Pujol bien que te dio emisoras para comprarrte, ahora te dan pol saco

#35 Carlos Gomez, Bcn, 28/10/2015 - 03:13

Santaritaritarita lo que se da si se quita.
Polvo eras Justo i en polvo te convertiras.
El van deixar que es creies que era algu mentre els va ser util i, habitual en el sindicat del crim convergent, fa que la merda torni al seu habitat natural quan els fa nosa.
Ningu com ells la controla millor.