Publicitat
Comunicació · 16 d'Octubre de 2020. 11:54h.

JxCat i ERC eviten condemnar un atac contra TV3

S’abstenen en la proposta de Ciutadans contra l’agressió a la delegació de Lleida

ERC y JxCat s’han abstingut en una proposta de Ciutadans que demanava condemnar l'atac que va patir la delegació de TV3 a Lleida al juny. La proposta havia estat presentada pels diputats de C’s, Lorena Roldán i Ignacio Martín Blanco.

Els diputats han recordat que la delegació de TV3 a Lleida va patir el passat 8 de juny de 2020 un atac amb pedres o algun altre objecte contundent amb què els atacants van trencar els finestrals i la porta principal de la seu de la televisió autonòmica a la capital del Segre.

“En un dels vidres hi havia una pintada que feia al·lusió a la sentència que condemna el raper Pablo Hasél a sis mesos de presó per haver agredit un periodista de TV3 quan cobria el 2016 una protesta a la Universitat de Lleida”.

“Aquest atac vandàlic contra un mitjà de comunicació té l’agreujant que no només constitueix en si mateix un exercici de violència inadmissible en democràcia, sinó que, a més, suposa una reivindicació de la intolerable violència física exercida pel mateix raper contra un periodista en l’exercici de la seva feina”, lamenta C’s.

La proposta de Ciutadans demanava que el Parlament condemnés “l’agressió del raper Pablo Hasél a un periodista de TV3 i el subsegüent atac vandàlic contra la delegació de TV3 a Lleida, així com qualsevol atac violent o coacció contra mitjans de comunicació i partits polítics, factors fonamentals i necessaris per al bon funcionament democràtic del nostre Estat democràtic i de Dret”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Persona, Barcelona, 16/10/2020 - 20:11

Ciudadanos actua como actuarian las SS, tiran la piedra, esconden la mano y encima se hacen los ofendidos.

#3.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/10/2020 - 11:02

Eso es justo lo que acabas de hacer tú. Acusar sin ningún fundamento más allá de tus propios prejuicios.

#2 Vicenç Pardal, Villagüevo, 16/10/2020 - 16:00

És normal que la choventut dels Països Catalans ataqui una televisió feichista i ecspanyolista com tv3. Mireu el meu dichital.

#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 16/10/2020 - 12:34

Los periodistas y trabajadores de Tv3 en Lerida, ya han comprobado la "legalidad catalana". Que se hagan un favor a si mismos y en las elecciones que voten en consecuencia. A los de Lerida y Leridanas que vuelvan a Lérida y que olviden la tontería de Lleida que es un palabro pompeufabrista.

#1.1 Viriato, Granollers, 16/10/2020 - 16:45

Vaya ! Encima filológo !