Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2019. 12:40h.

JxCat qüestiona el gabinet de premsa de la Corpo

Eduard Pujol demana explicar els EGM de Catalunya Ràdio amb "major claredat"

JxCat qüestiona el gabinet de premsa de la Corpo

El diputat de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha qüestionat la nota de premsa que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va emetre sobre els resultats de Catalunya Ràdio en la tercera onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM) i ha reclamat "major claredat a l'hora d'explicar on som i d'on venim".

"Tinc la sensació que a l'hora d'explicar el EGM als oients a vegades ens ho fem molt complicat. De cara a propers EGM li demanaria que anéssim a explicar-lo amb una major claredat" ha dit durant la comissió de la CCMA al Parlament, i ha afegit que "s'han barrejat conceptes en el que és l'onada i el conjunt de l'any". "Li demano molta claredat", ha reclamat al director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

Gordillo ha fet autocrítica i ha reconegut que "no estic content perquè ha estat un mal EGM" i ha afegit que "en l'entrevista que ens va fer Mònica Terribas, ho vam explicar i no se'ns van caure els anells en reconèixer que no estàvem contents per aquests resultats".

El màxim responsable de la ràdio pública ha al·legat que el departament de comunicació de la CCMA "té la necessitat, i jo la comparteixo al cent per cent, de fer una informació el més optimista possible per al conjunt de la Corpo" i ha remarcat que "lícitament van decidir titular per l'any i no només per l'onada".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Joan, BCN, 30/11/2019 - 06:23

Rius, aqui ja ho vas explicar tot: https://comunicacion.e-noticies.es/la-nueva-jefa-de-prensa-de-la-corpo-es-la-mujer-de-un-concejal-de-ciu-79540.html

#4 cata...queee, Montcada i Reixac, 29/11/2019 - 23:02

Un baboso que le prseguia uno en una bici,me suena,lo echaban del RAC y por las famosas puertas giratorias lo acogió el que no es ni periodista pero si se llevaba durante años subvenciones del lagarto Más para el Avui,y ahora sigue su señora pagada por el erario que rigen ahora sociolistas-

#3 Marti, Palafrugell, 29/11/2019 - 13:36

Es a dir, en això també convé enganyar al personal, no sigui que es desanimi.

#2 Antoniu, Favert, 29/11/2019 - 12:59

encara es deu pensar que és el director de RAC1. Aquest home no té preu

#1 Ignorante, Terrassa, 29/11/2019 - 12:57

No entiendo nada de esta noticia. Como no se añada contexto, creo que no voy a ser el único.

#1.1 Galba, Barcelona, 29/11/2019 - 13:38

Es como lo del 80%. Aunque los resultados sean malos hay que decir que son buenos, y que la Republica va como un tiro se mire por donde se mire.