Publicitat
Comunicació · 11 d'Agost de 2015. 09:27h.

Karmele Marchante aposta per la "desobediència civil"

La periodista apareix en un vídeo de l’ANC i Òmnium que emula la campanya del Sabadell

La periodista Karmele Marchante defensa la “desobediència civil” en un vídeo de la plataforma Ara és l'Hora, que suma les iniciatives d'Òmnium i l'Assemblea Nacional (ANC), i que ha llançat a Youtube un anunci de 10 minuts sobre les pensions i l’estat del benestar.

Mentre la tertuliana del programa ‘Sálvame’ de Telecinco defensa la seva implicació en el feminisme i la generositat, denuncia "el fons de voltors" de Madrid i es proclama a favor "de la desobediència civil".

“Arriscar-me no, implicar-me -diu-; i que les coses es vegin d’una altra manera i es puguin viure d’una altra manera. Y desobediència civil si no ens donen el que és nostre”. Durant la conversa que manté amb Sor Lucía Caral, Marchante diu que en un futur es veu “treballant per a Catalunya“ i “col·laborant amb les institucions catalanes”.

El vídeo, en blanc i negre, emula la sèrie d'anuncis de Banc Sabadell que enfrontava en una xerrada en butaques a dos famosos. També hi apareix l’actor i regidor per ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, i el periodista y número 1 de la CUP a la Generalitat, Antonio Baños.

Karmele Marchante, en un moment del vídeo
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#50 Fran, Llinars, 12/08/2015 - 14:05

Que diu de "español" la Karmele?... https://www.youtube.com/watch?v=H-pEB3ugweI

#49 Fran, Llinars, 12/08/2015 - 13:43

M´encanta que aquesta estigui del bàndol indepe. "Incrementa" el nivell...

#48 adelaida, sant celoni, 12/08/2015 - 11:38

Ni la ridícula momia televisiva podría llegar más lejos ni el independentismo caer más bajo

#47 Ganes d'embolicar, Bcn, 11/08/2015 - 23:50

Massa comentaris sobre la Karmele. Sembla estrany que fins ara ningú no s'adoni que no hi ha res més semblant que el Sálvame de Lux i el Procès. Tot i que el guió del Sàlvame és superior i no cansa tant. (que Deu n'hi do també)

#45 Ay Karmele!, Tegucigalpa, 11/08/2015 - 19:28

Aquesta no és la que varen baixar d'un helicòpter en una illa deserta i un cop a terra va demanar on era el lavabo?. Aixo del procès ja sembla una peli dels Monty Phyton.