Publicitat
Comunicació · 22 d'Agost de 2015. 14:51h.

Karmele Marchante, rebuda com una heroïna a Cornellà

També amb crits de "Viva España"

La periodista Karmele Marchante participarà activament en actes de candidatures independentistes de cara al 27S. Avui s’ha apropat al mercat de Sant Ildefons de Cornellà en un acte organitzat per l’ANC, on ha estat rebuda com una heroïna, però també ha hagut d'escoltar crits de "Viva Espanya”.

Marchante ha arribat amb unes arracades i una diadema que simbolitzaven l’estelada i durant la vista al mercat, on ha repartit octavetes de l’Assemblea, s’ha fotografiat amb treballadors i veïns.

La periodista, en declaracions als mitjans de comunicació, ha explicat que “participaré en qualsevol acte de candidatures independentistes i a l’acte de la Meridiana aniré amb un vestit d'estelada”.

Una de les peixateres del mercat li ha recriminat que “esteu comprant en vot”. “No a la independència. Catalunya és la meva terra, Andalusia també”, ha reblat. Karmele Marchante, preguntada per aquest comentari, ha rigut i ha manifestat que “no he comprat ni una gamba, ni una croqueta congelada”.

Karmele Marchante, amb unes peixateres del mercat
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Victor , barcelona, 11/09/2015 - 10:01

De hija de coronel de franco y perteneciente a la alianza falangista a independentista...jajaajajaj grande karmele. Q fichaje para arturito

#18 alicantino, alicante ESPAÑA, 24/08/2015 - 13:36

Teniendo en cuenta que el nivel de esta chusma son el Mas, la Karmele, la LaPiedra, el Albà, el Joel Juan (que no dice na el tío desde que lo han colocao), la Forcades, La Forcadell, etc, etc... pues para ver a este engendro, prefiero a la Lapiedra, sinceramente srs. para qué nos vamos a engañar

#17 Oriol2, BCN, 23/08/2015 - 20:42

Va, va, encara era pitjor quan passejaven la María Lapiedra... (què se'n devia fer, d'aquella mossa?)

#16 Ccc, Bcn, 23/08/2015 - 09:38

El millor de tot és que els catalanistes desprecien la Karmele i el que representa.

#15 Ben mirat..., Bcn, 22/08/2015 - 22:59

No sigueu cruels amb la Karmele, les declaracions del cap de l'Anc sobre les pensions i les de la Karmele a Sàlvame son practicament del mateix nivell. No descarteu el Matamoros i la Benito a la llista, encara hi son a temps.