Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2008. 10:07h.

"Kellogg's etiqueta en castellà i en portuguès"

Manuel Trallero pregunta "per què no et fiques amb els bancs o la Caixa?"

La tertúlia de 'L'autèntic tripartit' ha decidit col·laborar en la refundació del capitalisme i ha denunciat els marges comercials d'algunes empreses -com Kelllogg's que a més no etiqueta en castellà-. "Em recordes Alfredo Amestoy" li ha etzibat Juan Carlos Girauta a Xavier Rius en ple debat i Manuel Trallero li ha preguntat també "per què no et fiques amb els bancs o la Caixa". "Jo no entenc per què La Caixa no està patrocinant aquest programa?", ha intervingut Girauta. Entre d'altres han rebut també la campanya del 'Som-hi' -que ha encetat el Govern a meitat de legislatura-, els experts de la premsa espanyola en les eleccions nordamericans, José Luis Rodríguez Zapatero -Equador fa fora Repsol l'endemà de la cimera de Sant Salvador- i la ministra de Defensa, Carme Chacón, de la que "encara esperem que despengi l'àguila de Capitania".

Veure tertúlia

Kellog's no etiqueta en català
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Aleix, Bcn, 06/11/2008 - 09:45

A Aloe: Sí deixem que els altres s'expressin en la seva llengua a casa nostra, llàstima que si jo vaig a d'altres parts de l'estat no facin el mateix amb mi. Una simple qüestió de reciprocitat.

#7 Aloe, Barcelona, 06/11/2008 - 08:15

I què? Tots els catalans tenim dues llengües i entenem totes dues. Que Kellogg´s etiqueti en la llengua que vulgui que per a això és qui es gasta els diners. PROU DICTACTADURES. Deixem que tothom parli i s´expressi en la llengua que vulgui!

#6 Martí, Vic (Osona), 05/11/2008 - 18:05

El dia que s'etiquetin el català i no en castellà tots aquests frivols i pràctics d'aquest fòrum callareu com rates espanyoles.

#5 Maria, Kingston, 05/11/2008 - 14:21

Els Tampax també etiqueten en castellà i portugués!!! I que pasa? Deixem-nos de frivolitats!!

#4 Eduard, Castelldefels, 05/11/2008 - 14:18

El dia que el català sigui l'idioma oficial i UNIC del noste país no caldrà tornar-ne a a parlar. Tan de bo parlar de bonança(impossible amb aquest govern que patim) però d'identitat no es parla ES TE. El català és el nostre idioma. NO CAL DIR-HO?