Publicitat
Comunicació · 6 d'Octubre de 2021. 12:05h.

"L'1-O va ser la gran pallassada del món mundial"

Manuel Trallero: "Ni tan sols van arriar la bandera espanyola del Parlament"

"L'1-O va ser la gran pallassada del món mundial"

Manuel Trallero va reunir més de 600 persones en directe

El periodista Manuel Trallero, en el seu programa setmanal a YouTube, ha afirmat que "l'1 d'Octubre va ser la gran pallassada de món mundial" perquè "ni tan sols van arriar la bandera espanyola de Parlament" però ha criticat també que "la Policia va repartir un munt de bufetades" i que això "no hauria d'haver passat mai".

"L'1-O -ha insistit- va ser un veritable fracàs" tot i que l'independentisme ho intenta vendre ara com una victòria perquè ara "volen repetir el referèndum". Trallero ho ha atribuit a "l'afició que tenim els catalans de celebrar les derrotes".

"El que sempre ens ha anat molt bé -ha continuat- és fer-nos la víctima: Portem 300 anys queixant-nos per tot". També ha destacat que Catalunya "té tres govern" entre el de Pere Aragonès, el de l'"exili" i el govern a l'ombra de Salvador Illa.

 

 

Pel que fa al PP, després de l'acte a València, ha negat que sigui "un partit liberal", però ha elogiat el president a Catalunya, Alejandro Fernández, que en la seva opinió "és el millor que tenen" tot i que està "absolutament desaprofitat perquè no es menjaran una rosca".

Finalment sobre el procés ha assegurat que és el "mòmio del segle" perquè "costa molt guanyar-se la vida" i cal viure d'ell. "El referèndum celebrat ja no val", ha recordat tot i que deien que "tenim pressa" per a la independència.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/10/2021 - 17:53

Totalmente de acuerdo: el 1-O es una payasada y el proceso es el momio del siglo. Conclusión:
¡Hay que acabar con todas esas falsedades catalanas y volver a vivir con la realidad constitucional!

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 06/10/2021 - 17:20

Si el próximo Alló Trallero lo hacen en el restaurante, no olviden invitar a la señora Anna.

#3 pepe, andorra, 06/10/2021 - 14:33

y donde hay q hacer el payaso de la misma manera? pq oiga, q se llevan un minimo de 50.000 pavos al año limpios de polvo y paja mas gastos y dietas de empresas publicas por asistencia al consejo de administracion......Eso no es hacer el payaso, eso es ser un saqueador del presupuesto. Q esa es la verdadera brecha laboral, entre politicos y el resto

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 06/10/2021 - 13:58

Siempre les ha ido muy bien ir de víctimas, de nenazas. Una generación de nenazas porque saben que el que no llora no mama. Y no encontrarán a tantos pájaros de la mamandurria como en este curioso lugar.

#1 El rendiment del muntatge, Girona, 06/10/2021 - 13:18

Sembla que la majoría encara no ha copsat de què va realment tot plegat: Pertàner a un estat de tamany mitjà que forma part de la UE i fer el paper d'oprimit dona molt de joc. De fet els que gaudeixen de l'status d'oprimits amb càrrec saben perfectament on volen anar a parar, és a dir a que res canviï pero que no perdin la moma. Ras i curt.