Publicitat
Comunicació · 2 de Setembre de 2011. 18:53h.

La batalla pel lideratge

RAC-1 i Catalunya Ràdio busquen encapçalar l'audiència durant la nova temporada

La batalla pel lideratge

Els presentadors de RAC-1 (Fotografia de Pedro Madueño)

RAC-1 i Catalunya Ràdio comencen la batalla per a l'audiència. L'emissora del Grupo Godó ha presentat la nova temporada aquest divendres, l'endemà que ho fes la ràdio pública de Catalunya, sense novetats destacables ja que la graella seguirà sent la mateixa.

Segons han explicat, "RAC-1 és la ràdio líder de Catalunya i manté els programes que l’han convertit en la ràdio més escoltada, amb més de 640 mil oients diaris. Però aquesta estabilitat s’ha fet compatible amb l’autoexigència".

No hi ha cap canvi de programació i les novetats se centren en els col·laboradors d'alguns programes, com els de El món a RAC-1, de Jordi Basté, en el qual s'incorporen a la tertúlia El perquè de tot plegat, Gemma Galdón, Toni Comín, Toni Soler i Paco Marhuenda, entre d’altres.

A l'altre programa estrella de la graella, Versió RAC-1, presentat per Toni Clapés, dues de les novetats més importants d’enguany són el retorn als micròfons de l’escriptor Sergi Pàmies, que presenta un espai de gastronomia, i la col·laboració des de Madrid del periodista Carles Torras, el descobridor de la Central Lechera.

Dani Senabre s'estrena com a presentador del Tu Diràs, en substitució de Joan Maria Pou, que passa a ser tertulià de l'espai esportiu de nit, igual que Toni Clapés i Jordi Robirosa, que se sumen a la llista de col·laboradors habituals.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Martín Martínez Mart, Múrcia, 02/09/2011 - 19:38

Tenim els conflictes per l'escassetat de recursos, els més cruents... Tenim els conflictes derivats de la frustració, on hi ha morros... I tenim finalment els conflictes relacionats amb el poder. Molt complexos, sovint pacífics i molt vistosos.