Publicitat
Comunicació · 28 de Juliol de 2012. 11:40h.

La BBC ironitza sobre Espanya

"És agradable veure aquests països oblidant els seus problemes"

La BBC ironitza sobre Espanya

Iván Pèrez, amb perruca rosa, durant la desfilada

La cadena britànica BBC, que va emetre la gala inaugural dels Jocs Olímpics de Londres 2012, va ironitzar sobre la situació econòmica d'Espanya quan els esportistes espanyols -amb Pau Gasol al capdavant- van desfilar per l'estadi.

El narrador de la cerimònia a la BBC se'n va recordar dels problemes financers que travessa l'Estat espanyol i va assegurar que "és agradable veure a aquests països oblidant tots els seus problemes amb les Olimpíades".

L'equip espanyol va ser un dels que va mostrar més alegre durant el seu recorregut per l'estadi i els esportistes no van deixar de saludar, fer-se fotos i ballar. A més, el waterpolista Iván Pérez, que disputa a Londres els seus quarts Jocs Olímpics, va desfilar amb una perruca rosa, mentre saludava al públic, enredava entre els seus companys i reia sense parar.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#25 Marta, Londres olimpica (va derrotar Madrid), 30/07/2012 - 13:52

Va ser penos veure els espanyols desfilar ridiculament contents tenint el pais a la ruina. De que riuen? es preguntaven els britanics. Van transmetre la idea que no hi ha esperanc,a possible en una societat tan inconscient i sempre mocking around ("de cachondeo") com l'espanyola.

#24 Francesc, Badalona, 30/07/2012 - 08:20

Els espanyols sempre són els més 'notes', ja sigui en un bar o en una desfilada olímpica. Quina pena

#22 PANISSARS, El campanar de la merda, 29/07/2012 - 07:36

Us heu fixat en les sabates de'n Gasòl? EL COLOR NO LLIGA I SEMBLA QUE LES HAN TRETES DELS ENCANTS DE LA MISÈRIA!!!!! JUAJUAJUAJUA
No prenen dels anglesos: integradors i respectuosos. Per als castellans tot és Ejpaña. Recordeu: DIME DE QUE PRESUMES I TE DIRE DE QUE CARECES...
INDEPENDÈNCIA JAAAA!!!

#22.1 Guillem, Albacete, 29/07/2012 - 21:21

Estàs segur que els anglesos són tan respectuosos? Has llegit quelcom sobre la història d'Irlanda? O sobre Escòcia? O sobre el colonialisme britànic a l'Índia?

No és que a Espanya tot sigui una meravella, però tampoc no hem d'exagerar tant.

#20 kaliber, barcelona, 28/07/2012 - 23:41

En vez del gorrito de Cantinflas, podrian haber llevado el tricornio o una montera, los señores, y las señoras una peinete con mantilla. Y con el torro de Osborne de abanderado, pues fenomenal, hariamos reir más a los ingleses.

#19 contdown, Bcn, 28/07/2012 - 22:06

Menys mal que quan viatgo per Europa i dic que soc català ja no en confonen amb els ecspanyols!