Comunicació · 6 de Novembre de 2019. 17:33h.

La Catalunya idíl·lica de TV3

La cadena silencia les amenaces contra periodistes catalans

La Catalunya idíl·lica de TV3

El Telenotícies Migdia no ha informat sobre l’aparició de cartells anònims als carrers amb els que s’assenyalen periodistes catalans i se’ls tracta de “terroristes de la informació al servei de l’Ibex”. Els professionals són Xavier Sardà, Laura Fàbregas, Estefanía Molina, Joan Guirado, Mayka Navarro i Xavier Rius, director d’e-notícies.

Els periodistes assenyalats són acusats de “sicaris del poder” i se’ls demana que “es quedin a Madrid”. Una notícia de la que s’ha informat en diversos mitjans de comunicació com Antena 3 o La Sexta, entre d’altres, però no pas en els serveis informatius de la televisió pública catalana ni tampoc en el magazín de tarda 'Tot es mou'.

També el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, s’ha fet resò de l’aparició de cartells contra periodistes a Catalunya. El cap de l’Executiu central en funcions ha condemnat els fets i ha defensat la llibertat d’informació com un dret “irrenunciable”.

“La llibertat d'informació és un dret fonamental, un pilar bàsic i irrenunciable de la democràcia que ha de ser respectat i garantit. La nostra rotunda condemna a aquestes amenaces i tot el nostre suport als periodistes catalans que les estan patint", ha afirmat Sánchez a twitter.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 botifler1914, Waterpus, 07/11/2019 - 10:24

En Catadisney estas cosas no pasan. Y punto.

#19 Ramón, BCN, 07/11/2019 - 09:45

El independentismo, cada día que pasa nos va recordando los tristes episodios de tiempos ya superados, afortunadamente, del terrorismo etarra...Hay algunos que parece que quieren volver, y ya sólo le faltaba a Catalunya que esto pudiera ocurrir.

#18 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 07/11/2019 - 08:07

Es clar. A TV3% no n'hi han de periodistes. Ni han palanganeros, aplicadors de massatges, lacais, ensabonadors professionals, cobistes, pilotes, aduladors, majordoms, minyones, llepacu.ls, domèstics, gossos que remenen la cua,
paji.lleres, rèptils, feristeles, rastrers, arrossegats, bestioles menyspreables, mesquins, pocavergonyes, etc

#17 Casandra, BARCELONA, 07/11/2019 - 05:52

No imitemos el silencio de los contertulios que escucharon la diatriba de Borras en La Sexta, sin inmutarse.
La amenaza a los periodistas que tienen la valentía de desenmascarar y denunciar la dictadura del abuso que sufrimos la mayoría de los catalanes es alarmante.

Sr. Rius, su labor honra al periodismo y a la ciudadanía pensante.

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/11/2019 - 00:02

Como son carne de psiquiatra van enseñando sus trastornos. Ahora es la proyección. Van proyectando en los demás lo que son ellos.y no de la información precisamente. Psiquiatra será una profesión con futuro en Cataluña .