Publicitat
Comunicació · 5 de Gener de 2011. 13:31h.

La Catalunya Oberta prescindeix d'Enric Vila

Després d'un article a favor de Laporta i crític amb Mas

La Catalunya Oberta prescindeix d'Enric Vila

Enric Vila

El periodista Enric Vila ha comunicat que "la Fundació Catalunya Oberta ha decidit prescindir dels meus articles d'opinió", malgrat reivindicar que la seva columna és "una les més llegides del butlletí".

La decisió de la fundació arriba després d'un article on Vila afirmava que Mas "és un cap de pont entre la classe mitjana que ha aguantat Catalunya en temps difícils i aquest món de Pedralbes cofoi i castellanitzat que s'ha beneficiat del país tot i odiar-lo".

Per contra, lloava que "el que m'agrada més de Laporta és la coratjosa humilitat amb què és capaç de fer abstracció de si mateix per defensar els seus ideals. El perill de Laporta és fer el ridícul, però el perill de Mas és quedar atrapat en la teranyina de complicitats que ha anat forjant".

"Laporta porta dins un llibertí; Mas un membre d'aquesta classe dirigent mesquina, que vol manar de franc i carregar els neulers dels seus fracassos als seus compatriotes", assenyalava. "Laporta no sap contenir-se, però Mas evita veure -i pensar- res que no pugui controlar. Laporta de vegades sona buit, però de vegades Mas és petit d'ànima", considera.

"En el fons, no hi ha cap altre líder que posi Mas tan nerviós, ni que l'obligui a fer la pantomima, perquè no hi ha cap altre líder que li pugui fer ombra o deixar-lo en evidència. Laporta qüestiona la imatge que Mas té de si mateix, mentre que la resta de contrincants són ninots d'una representació que l'afavoreix perquè ha après a dominar-la", afegia.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 iñigo, Salou, 07/01/2011 - 08:37

Tiene su lógica, la entidad podria perder
el PER.

#19 ramon, barcelona-c, 07/01/2011 - 00:47

Sembla un mal auguri que aixó passi en una institució privada sigui de la tendencia que sigui. Que hi te a veure el nomenament del actual preident de l'entitat antic membre d'una junta del FCB del sr Nuñez ??? i del que desconec el tarannà politic i sobre el qual només puc especular ??

#18 Marc3, Barcelona, 06/01/2011 - 22:53

Per si a algu li interessen proves de qui hi ha al darrera del Sandro, del Mas, etc. http://ves.cat/alsI Vaja, no cal que wikileaks publiqui res, es "vox populi".

#17 Carla, barcelona, 06/01/2011 - 20:45

D''acord E.Vila. En el debat d'investidura a Mas li va caure la careta davant Laporta i es va ensenyar com és i com odia el gest valent de qui es juga tot el prestigi en una causa arriscada de veritat mentre que Mas ha triat l'autonomia per, des de la presidència, crear confusió i distreure.

#16 kk, vic, 06/01/2011 - 11:55

qué insinua que hay listas negras?