Publicitat
Comunicació · 25 d'Agost de 2011. 16:58h.

La Com s'adapta als nous temps

L'emissora de la Diputació fitxa tertulians propers a CiU

La Com s'adapta als nous temps

La plantilla de ComRàdio per a la nova temporada

Aquesta temporada, en la que la Diputació ha canviat de color amb un govern de CiU i PPC, s'incorporen com a noves veus, de la tertúlia d'El Dia, Joan Corbera, Delegat d'Europa Press a Catalunya, els periodistes Marçal Sintes -proper a CiU- i Xavier Casinos -fins ara conseller delegat de COMRàdio-, l'editora Miriam Tey, el Professor de Comunicació Política de la UOC, Antoni Aira i l'advocat Marcos Vinzia.

El programa,  que tindrà noves seccions sobre ciència amb Marc Boada, bricolatge i neteja domèstica, es perllonga fins a les dotze del migdia, hora en la qual Mireia Carbó presenta una de les novetats de la temporada: La cuina de carbó. La cuinera que ens ha ensenyat a no amoïnar-nos a la cuina torna a COMRàdio de dilluns a divendres de 12.00 a 13.00 hores.

Seguidament Sergi Mas agafa el relleu a l’antena per dirigir i presentar Mas esports. Aquest programa oferirà en directe les rodes de premsa i tota l'actualitat del món de l'esport, i on la diversió està garantida.

Albert Vico, fins ara copresentador d’El Dia a la COM, presentarà el programa Si o Si junt amb el músic Manu Guix. Aquest concurs que ja ha tingut un gran èxit a la temporada d'estiu continua a la graella de la nova temporada de la COM i s’emetrà de dilluns a divendres de les 15.00 a les 16.00 hores.

L’Extraradi, presentat per Olga Vallejo, continua sent la referència a les tardes de COMRàdio, s’emet de 16.00 a 19.00 hores. A les 19.00 hores, COMRàdio obre un ampli bloc informatiu que inclou programes com ara Tots x Tots, el magazine de Ramon Company, que dedica tres hores a l’actualitat relacionada amb la solidaritat, la cooperació, els serveis socials i els drets humans; o La Nit, una anàlisi de l'actualitat amb els protagonistes de la informació que dirigeix i presenta Ramon Miravitllas.

Els caps de setmana COMRàdio manté també els seus programes consolidats en temporades anteriors. La periodista Virtu Morón torna a la COM per fer-se càrrec de la nova temporada del programa Amunt i Avall, que s’emet dissabtes i diumenges de 06.00 a 08.00 hores, i que ofereix nombroses propostes per gaudir del cap de setmana.

Els matins del cap de setmana Jordi Sacristan continua al capdavant de Maneres de viure, que s’emet de 8.00 a 11.00 hores. A les 11.00 hores és el torn d'Eureka! el programa de divulgació científica i tecnològica que presenta Mònica López.

Per segona temporada consecutiva Pau García-Milà, aquest emprenedor de 23 anys continua al capdavant del programa Empenta, que es fa ressò dels projectes impulsats per emprenedors catalans.

Els caps de setmana inclouen també nombrosos programes musicals de caràcter especialitzat, programes dedicats als exponents de la cultura, des dels castells al còmic i, lògicament, una àmplia graella esportiva.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 pere23, barcelona, 01/09/2011 - 06:45

Hi ha molt ressentit en aquest país i molta enveja i poder disparar a aquells que surten del dictat nazionalista els encanta

#16 Jordi, Barcelona, 31/08/2011 - 12:33

La COM no aporta res, ni és competitiva ni plural ni fa bon periodisme. Enyoro temps passats en que la COM tenia gent de valua que varen anar desfilant perquè eren incòmodes: Gloria Serra, Clara Sánchez, etc.. gent que era plural i que feia periodisme. Hi ha bons professionals, però sobra directiva

#15 Terraxa, Terrassa, 27/08/2011 - 17:08

Els que fan 9 hores seguides de quimio ara s'han de dur el menjar i beure, i mentrestant mantenim una CCRTV que genera més de 300mios de dèficit actual i subvencionem mitjans de comunicació. VERGONYA!!

#14 Hasta el gorro de hacer el primo, Barcelona, 26/08/2011 - 18:03

Que cierren la COM Ràdio y luego que la vendan o la liquiden. Y que hagan lo mismo con el bosque de emisoras de radio y TVs públicas, que no son otra cosa que altavoces de los partidos en el poder.¿Por qué tengo que pagar con mis impuestos su propaganda? Que la paguen sus afiliados y simpas.

#13 Miquel, Barcelona, 26/08/2011 - 11:06

Oh, Toni Aira, es pot caure més baix? Quan començava a escriure el trobava bo, després va començar a repetir-se molt, i finalment va caure en el servilisme de tots. En fi, què es pot esperar d'algú que també fa de tertulià a l'infumable Tot és molt confús. Confús és que encara s'emeti.