Publicitat
Comunicació · 16 d'Agost de 2010. 12:31h.

La competència de l'Avui es dirà Ara

El nou diari de Cultura 03 sortirà pel novembre

La competència de l'Avui es dirà Ara

Portada de l'Avui

El nou diari en català en format paper que impulsa el grup Cultura 03 es dirà 'Ara' i té intenció de competir obertament amb l''Avui' que, des de la seva compra per l'empresa editora d'El Punt, ha sofert notables canvis, segons ha sabut e-notícies de fonts properes al projecte.

El projecte ha estat impulsat pel màxim responsable de Cultura 03, Oriol Soler, que ha fitxat ja el periodista Carles Capdevila de director. Entre els accionistes hi ha la família Carulla, propietaris del hòlding agrolimentario Agrolimen, i  Ferran Rodés, conseller delegat d'Havàs Media. També dos pesos pesants del periodisme català com Toni Soler i Albert Om.

La intenció es sortir al carrer coincidint amb les properes eleccions al Parlament sempre que aquestes es convoquin pel novembre. Cultura 03 edita les revistes Sàpiens, Cuina, Descobrir Catalunya, Time Out i Revista dels Súpers.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 lllenya al mico fumeta, motril de la frontera, 17/08/2010 - 19:32

a l'ara diu que hi haurà, polomenus, tres seccions andaluses: una pamipueblo on hi vaig sempre que em dóna la gana (que per això vaig haver-ne de marxar, per gana), una altra pel carracoca, i una última per a la coca amb recapte.

#22 carracuca, barcelona ESPAÑA, 17/08/2010 - 17:14

te digo más a tí y al ramón, a mi pueblo andaluz voy siempre que me da la gana y con absoluta libertad. Estando preso en el guetto cuando el culé prolame la independencia, ya no sé si me dejaréis ir, renuncia a ponerme la camiseta de la farça

#21 carracuca, barcelona ESPAÑA, 17/08/2010 - 17:09

becari, el 10J también había molta brossa en el paseo de gracia, todo aquel folklore hacía un tufillo que tiraba patrás. Ahí tenéis el resultado, cada uno por su lado y a navazajo limpio. ¿Os acordais ahora de aquel editorial conjunto de los medios?

#20 carracuca, barcelona ESPAÑA, 17/08/2010 - 17:04

venga chicos, leña al mono que es de goma, pongo el trapo y entráis en manada. Pues claro que soy CATALÁN y ESPAÑOL y cada día más orgulloso, vosotros estáis amargaos con esas chorradas de que sois una nació y os engañan como bobos.

#19 circuit tancat, el jarama, 17/08/2010 - 13:07

el carracoca té raó: tal com pinta l'ara, amb el solé, l'ohm, la rahola i el sostres, només el comprarà ell.