Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2018. 12:12h.

La consellera de Justícia renya Susanna Griso

Ester Capella acusa la periodista de gravar en llocs prohibits de Lledoners: "vostè ens va fer trampa"

La consellera de Justícia de la Generalitat, Ester Capella, ha esbroncat la presentadora de Espejo Público a Antena3, Susanna Griso, per la seva entrevista a Jordi Cuixart a la presó de Lledoners. Capella li ha retret que gravés el primer tram que hi ha des de l'entrada fins a la porta del centre penitenciari.

"Senyora Griso, em diuen que vostès van entrevistar al senyor Cuixart i òbviament no va entrar amb càmeres per poder gravar l'entrevista, sinó amb paper i per tant amb un vidre, però en tot cas vostè ens va fer trampa perquè va gravar el tram que hi ha des de la primera entrada fins a la porta del centre penitenciari, i vostè sap que això no es pot fer".

"Jo he de dir-li-senyora Griso, però vostè sap que això no es pot fer. Sap vostè que quan fa això a qui qüestiona és als funcionaris, però vostè sabrà!", ha afegit. Griso ha encaixat inicialment bé "l'estirada d'orelles" de Capella, tot i deixar clar que no hi va haver cap tracte de favor cap a ella. No així la resta de tertulians, que li han retret que "violentar la Constitució tampoc es pot!".

Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#26 Emilia, Barcelona , 06/11/2018 - 17:59

No se el per què veu deixar que aquesta mala persona que de periodista no en té res, anés a la presó a veure als nostres presos polítics. Tan dolenta com es. Se l'haguessin pugut quedar a la presó.

#25 Cajonacona, Barcelona, 06/11/2018 - 10:04

Que esta señora de profesion amargada de por vida (solo hay que mirarle la cara) cuyo unico merito para ser consellera fue ser tertuliana indepen en un programa televisivo con esa misma cara de doberman loco, intente dar lecciones de lo que se puede hacer o no, ya da una idea de quien es y a quien nos enfrentamos en Cataluña: una panda de jetas.

#24 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/11/2018 - 00:17

Potser pensaveu que la temible cartera de Ripoll i Sor Jumento eren prototips fallits de la factoria republicana oi ?

Ingenus.

#23 Olegario, Tabarnia del Norte, 05/11/2018 - 22:32

Cunsellera, tampoco se puede utilizar a los Mossos para controlar a los disidentes, ni mandar a servidores piratas los datos de 5,5 millones de catalanes, ni desobedecer las sentencias del TSJC, ni dar tratos preferentes a los presos de su cuerda en LLedoners, ni llenar los edificios publicos de caquetes amarlles...ni ni ni

ai! caca eh cacaaa!

#22 La Pepita del Raval, Cadaques, 05/11/2018 - 21:54

Ester Capellla .... lo suyo ....como se ve ...es la TRASPARENCIA.
...

#22.1 Purria Separata, Mollerussa, 05/11/2018 - 22:53

La transparencia craneal, porque no hay nada dentro.