Publicitat
Comunicació · 14 de Novembre de 2008. 17:48h.

La Cope es defensa amb Lluís Llach

La cadena fa servir 'L'estaca' en les seves falques radiofòniques contra el CAC

La cadena Cope ha fet unes falques publicitàries de protesta contra la decisió del Consell Audivisual de Catalunya (CAC) on utilitza la cançó l'Estaca de Lluís Llach. Els missatges de la cadena episcopal, mentre sona l'Estaca són: "avui som nosaltres, però demà pots ser tu". "És aquest el preu que hem de pagar per la llibertat d'expressió? callar-nos és actuar com covards". La cunya conclou amb un "cadena Cope, el preu de ser lliures".

L'emissora emetrà des de Catalunya les properes dues setmanes, com a "mostra de solidaritat i suport als milers d'oïdors que es veuran perjudicats per la decisió de treure les emissores d'aquesta cadena a Lleida i Girona", segons ha indicat la cadena. A partir del proper dimarts dia 18, la Cope realitzarà els programes La Linterna, La Tarde con Cristina, El EspejoEl Tirachinas i La Palestra, i els butlletins horaris des de Catalunya.

L'Estaca de Llach, en una cunya de la Cope
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 Xavier, Tarragona, 26/11/2008 - 16:35

Senyor Pepitu
Coincideixo amb que s\'han de retornar les emisores de Lleida i Girona a la COPE. Ningú está conseguint més adeptes per la causa independentista catalana que en Fedegico Jimenez Loasantos i en Cesar Vidal.
SALVEM LA COPE
VISCA CATALUNYA

#49 abster, sabadell, 20/11/2008 - 17:02

increible, el nacionalisme patriotero espanyolista i els sus ESCLAUS posen una senya d´identitat catalanista per defensar el dret de no parar de insultar els catalans ....increible el cretinisme de la cope.

#48 xaxa, bcn, 17/11/2008 - 17:10

entenc que em falta molt per saber daquest assumpte, però el q em sembla ultratjant és que sutilitzi una cançó tant NOSTRE per un propósit tant SEU
Gràcies Lluís per fer treure limne dun anunci tant vil i enganyós
visca la llibertat, visca catalunya

#47 A, A, 16/11/2008 - 21:24

aneuvos-en a casa espanyols de merda

#46 Sr Pepito, Lérida(España), 16/11/2008 - 17:53

El gobieno catalán esta consiguiendo con el CAC convertir nuestra sociedad en cacosa,caquista,o caquera.Como diría el dramaturgo inglés,algo huele a podrido en Cataluña.