Publicitat
Comunicació · 28 de Novembre de 2008. 17:05h.

La Cope es rifa Lluís Llach

La cadena encara fa servir l'Estaca malgrat el rebuig del cantant

La cadena Cope encara fa servir la cançó de Lluís Llach, l'Estaca, per a denunciar el tancament de les emissores a Girona i Lleida. Malgrat que el cantautor va emetre un comunicat on mostrava el seu rebuig a que una de les seves cançons fos utilitzada contra el CAC, aquest divendres la Cope feia servir l'Estaca a l'inici del programa La tarde con Cristina i en falques radiofòniques. Cristina López Schligting ha dit, mentre sonava l'Estaca, que "no nos vamos a rendir, no nos vamos a rendir, porque si ya estábamos sobrados de redaños antes de empezar esta gira ahora llevamos toda la energia que hemos recaudado en Gerona, Lérida y Barcelona. Muchas buenas tardes a todos los que nos acompañan hoy..."

Llach, per la seva banda, va demanar el passat dia 16 que l'Estaca deixés de sonar a la Cope. "Assabentat que aquests dies la Cadena Cope està emetent per antena unes falques contra el CAC on apareix L’Estaca de música de fons, expresso el meu desacord amb la seva utilització. Considero que la simbologia i significat d’aquesta cançó no s’ajusta ni de bon tros amb la ideologia i tarannà que caracteritza al citat mitjà de comunicació, que contínuament s’aixopluga sota la llibertat d’expressió per escarnir les llibertats i valors individuals i col·lectius de molts ciutadans. Per aquest motiu com autor de la cançó no autoritzo el seu ús per part de la Cope", va indicar el músic de Verges.

Veure vídeo

Una imatge del programa fet a Barcelona, divendres
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Mikel, Girona, 01/12/2008 - 17:12

vaya, tambien en la COPE se escucha música en catalan. Que la canten en español tb, je je

#21 Antonio, Barcelona, 01/12/2008 - 15:18

todos aquellos que defienden el cierre de la Cope son antidemócratas. Para ratos me moveré a favor de aquellos que callan. Y son muchos, eh, son muchos los que callan y miran pa otro lao.

#20 cope=ultracuras, toledo, 01/12/2008 - 14:57

La cope com sempre demanant que es compleixin les lleis que l'afavoreixen pero les que no els afavoreixen "coartan su libertad", i a més els potuls van arreplegar 1500 persones a tota catalunya. Que rucs!

#19 Hug, Begur, 01/12/2008 - 09:16

Chechu, per llei , cataluny ano pot tindre ni embaixades ni embaixadors. A les empreses que com la Cope no compleixen la llei, se les ha de sancionar, es diguin Cope o no.

#18 sulfuro sulfuro, Barcelona, 30/11/2008 - 23:55

Jamás hubiera pensado que en Cat pudiera volver a ponerse de actualidad
La Estaca después del franquismo.
Desgraciadamente el Tripartito abusa de autoridad, oprime a una de las lenguas oficiales, derrocha y roba como en los mejores tiempos de D. Paco.