Publicitat
Comunicació · 16 de Novembre de 2008. 22:09h.

"La Cope escarneix les llibertats"

Llach no vol L'Estaca en un mitjà que "no s’ajusta amb la ideologia i tarannà" de la cançó

Lluís Llach ha emès un comunicat amb el que mostra el seu rebuig amb que una de les seves cançons, L'Estaca, soni a les falques de la Cope contra el CAC. Llach desautoritza la reproducció de la seva cançó i assegura que la citada emissora "escarneix les llibertats i valors individuals i col·lectius de molts ciutadans".

"Assabentat que aquests dies la Cadena Cope està emetent per antena unes falques contra el CAC on apareix L’Estaca de música de fons, expresso el meu desacord amb la seva utilització. Considero que la simbologia i significat d’aquesta cançó no s’ajusta ni de bon tros amb la ideologia i tarannà que caracteritza al citat mitjà de comunicació, que contínuament s’aixopluga sota la llibertat d’expressió per escarnir les llibertats i valors individuals i col·lectius de molts ciutadans. Per aquest motiu com autor de la cançó no autoritzo el seu ús per part de la Cope", afirma el cantautor.

Fonts properes al cantautor van assegurar aquest diumenge a e-notícies que aquest dilluns "a primera hora" els advocats es posarien a treballar "per estudiar les possibilitats legals de prohibir l'utilització de la cançó per la Cope".

Lluís Llach
Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#76 Gerard, Barna, 20/11/2008 - 14:15

Cridar "visca la Cope i visca la llibertat" és com cridar "visca el Papa i cremem el vaticà". Simplement no és compatible.

#75 Gemma, Matadepera, 18/11/2008 - 17:40

Llach deberías ser el primero en defender a la Cope. Grita COPE, grita LIBERTAD.

#74 JAUME DE CALDES, BARCELONA, 18/11/2008 - 17:06

ALGU TINDRIA QUE PARLAR AMB SERIO JA DE UNA VEGADA AMB EL CLERO, CATALA I ESPAÑOL I SI CAL ANAR A CAN VATICA
PERO AIXO ESTE QUE ACABAR DE UNA VEGADA I PER SEMPRE
NO ES POT FABRICAR ARMAS I DESPRES CRITICAR LES GUERRES
PROU JA ,

#73 josepxicot, barcelona, 18/11/2008 - 16:55

A Madrid tenim els Bardem i tota la colla
dels "titiriteros".Aquí tenim a l,amic LLac.

#72 Black Tornado, Anguilla, 18/11/2008 - 15:09

LLach! Vols dir que no has sigut tú el que els hi ha cedit la cançó? i ara et queixes? Es que ens prens per idiotes? Mira Llach, sabia que ets un girabanderes, però no em pensava que fosis tant ruc. Per un plat de llenties seques, has quedat ben retratat