Publicitat
Comunicació · 9 d'Abril de 2009. 12:26h.

La Cope ja prepara el relleu de Losantos

El cap d'informatius es podria fer càrrec dels matins de la cadena

La Cope ja prepara el relleu de Losantos

Ignacio Villa, en un acte de la Cope a Barcelona

La direcció de la Cope ha preparat el relleu del periodista Federico Jiménez Losantos per si aquest decideix no fer-se càrrec del seu programa matinal el proper dia 13 després de la ruptura amb l'empresa per a la propera temporada, segons ha sabut e-notícies. El conegut periodista està de vacances i és una incògnita si es reincorporarà al seu lloc de treball el proper dilluns, dia laborable a Madrid.

La direcció de la cadena es planteja encarregar el programa dels matins al fins ara cap d'informatius, Ignacio Villa mentre que Cristina López Schilting es podria fer càrrec de 'La linterna' en el cas que César Vidal, amic íntim de Federico Jiménez Losantos, deixi també la casa. López Schilting seria substituïda per Lartaun de Azurmendi, ara als caps de setmana.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 amoscaciques, girona, 10/04/2009 - 00:33

En Nacho Villa??? jajajaj, però si aquest home d´aspecte de capellà reprimit sexualment és tant o més radical q en losantos!!!! La COPE no ens enganya...tots són força talibans de sacristia allà.

#5 Jose Mª, Barcelona, 09/04/2009 - 22:23

La COPE, sin Federico no será lo mismo!! Save to Losantos!!!

#4 Mikel, Girona, 09/04/2009 - 19:24

Catala, tu si que estas hecho un buen CATal·lisis o CATeto. Y ahora quien me despierta a mi por la mañanas?

#3 Xavi, ..., 09/04/2009 - 15:35

Ignacio Villa? Pero si es como Losantos pero inculto y muchísimo más partidista

#2 CATALA, MATARO, 09/04/2009 - 15:28

Ja era hora d'eliminar aquest Cancer mediatic enverinat per el seu odi a Catalunya(descansi en pau alla on sigui) i si es que sap el que es la pau, que purifiqui la seva anima, que en te ,peró esta tormentada ,per l'epanyolissis que duu dintre