Publicitat
Comunicació · 1 de Maig de 2012. 09:08h.

La Cope té "testimonis i proves"

"Un membre rellevant de la Lliga ens va dir que l'Sporting guanyaria"

La Cope té "testimonis i proves"

Juan Antonio Alcalá

El periodista de la Cope, Juan Antonio Alcalá, ha manifestat que "sembla que Espanyol i Sporting s'han enfadat i probablement amb raó, però que no ho facin amb nosaltres, que no disparin al missatger, sinó que ho facin amb qui va dir que l'Sporting guanyaria sí o sí, un càrrec important de la Lliga".

"Vam dir que algú de la Lliga ens va dir que l'Sporting guanyaria el partit, i el partit va acabar 0-3... No dubtem dels clubs, ho vam fer per demostrar el desastre que succeeix a dins de la LFP; és gent de dins de la Lliga que en públic i en privat dubten de la netedat de la competició", afirma.

"El que vam dir és veritat, que un membre rellevant de la Lliga ens va dir que l'Sporting guanyaria". Crec que tots dos clubs saben qui és; poden anar contra ell si volen o contra el missatger, és la seva opció, però que no s'equivoquin: el que vam dir ahir és la veritat i ho mantindrem davant qui calgui, ho demostrarem amb testimonis i proves, i si ho demana un jutge, direm qui va ser la persona de la Lliga que ens ho va dir", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Xavier V, Barcelona, 03/05/2012 - 10:12

Aquests diuen que tenen proves, l'advocat de l'Urdangarin amenaça amb 300 mails que poden enderrocar la monarquia, etc...... Nanos, si teniu proves, publiqueu-les. i si no, calleu d'una punyetera vegada!

#6 oriol, barcelona, 02/05/2012 - 15:45

Aquest Alcalá sembla que no n'aprèn: és el mateix personatge que va explicar el dopatge del Barça, segons fonts del Real Madrid.
O potser és que li va sortir barata (només 60.000€) i per què no tornar-ho a intentar!

#5 Tomppa, Sabadell, 02/05/2012 - 10:13

Em sembla que la cope també té proves que Déu existeix :D Quina credibilitat pot tenir la gent de la cope ?

#4 Jordi Toribio, BCN, 01/05/2012 - 18:10

Son la COPE ja esta tot dit. Una emisora del PP, res de veritat.

#4.1 Adso di Melk, Terrassa, 01/05/2012 - 20:33

Es clar que sí amic meu, res a veure amb la imparcialitat més tètrica de CAT Ràdio a les seves èpoques triparties i a la sempre ponderada RAC1. "Panem et circences" company, i si no ets capaç de filtrar la informació segons les fonts, la teva capacitat analítica ja es nula, com el teu comentari.

#3 Jordi, València, 01/05/2012 - 12:10

Són les mateixes proves que tenia quan va acusar al València de dopatge? I al Barça? Perquè encara les estem esperant....