Publicitat
Comunicació · 24 de Febrer de 2023. 14:17h.

La Corpo admet "crisi de reputació" de TV3

Provocada pel programa Zona Franca

La Corpo admet "crisi de reputació" de TV3

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, ha reconegut durant la comissió de control al Parlament, que el programa 'Zona Franca' ha provocar una "crisi de reputació" de TV3.

El 'Zona Franca' ha estat unes setmanes suspès després de la marxa del seu presentador Joel Díaz, arran de l'acomiadament del collaborator Manel Vidal després d'un gag on comparava els votants del PSC amb nazis. Finalment serà presentat per la periodista Danae Boronat, que fins ara formava part de la redacció d’Esports de TV3

La diputada dels Comuns, Sussana Segovia, ha lamentat en aquest sentit que "el programa estrella de TV3 no troba qui el condueixi, és resultat de la mala gestió". També ha retret a TV3 "poca autocrítica i poca capacitat de fer les coses millor”.

Romà ha reconegut que hi ha hagut "moltes desavinences" entre el director de TV3, Sigfrid Gras, i l'equip del Zona Franca. "El run-run de les xarxes socials a vegades genera crisi de reputació i no ens sentim còmodes quan això passa", ha dit.

Tot i això, ha remarcat que "reforço la confiança en el director de TV3 perquè puguin treballar internament". Romà ha assegurat que “vam gaudir molt amb Manel Vidal i Joel Díaz. Esperem fer-ho amb Danae Boronat”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 EduardR, BCN, 25/02/2023 - 10:25

TV3, como el resto de televiones públicas que son máquinas de propaganda cada dia lo tienen peor. Los menores de 40 años no ven la tele... han desconectado. Sino ven tus medios de propaganda, ya no vale.... el futuro que le espera, es ser el Grupo Prisa de CAT... están quebrados y cada vez con menos influencia.

#4 Carlos Gomez, cuidao con el escalon, 24/02/2023 - 16:05

Ja veureu com amb el darrer increment aprovat de 32M al seu escarransit pressupost de 250M anuals recuperarem rapidament el prestigi perdut i tornarem a ser l´envejada Catalunya triomfant que va maquinar el magín del enano trincón.

Necesitem un potent veu que li tregui les lleganyes a aquella tossuda part del mon que encara nega que som un foruncu

#3 mot, Girona, 24/02/2023 - 15:03

TV3 es el nodo del regimen en Cataluña

#2 Marc de Vich, Vich, 24/02/2023 - 14:56

¿Crisis de reputación, dice? Lo que tenéis es la cara como el cemento, la de miles de enchufados, en otra noticia, alguien me preguntaba que diera alguna muestra, esta es la más visible, pero no la única ni la más voluminosa. 1/2B€, eso desde 1978, no cuento desde que eran Marca Hispánica (no catalana, como ellos querrían), y lo dice sin rubor

#1 dededavis, Pamplona, 24/02/2023 - 14:31

¿Crisis de reputación de TV3? No hombre, no, lo siguiente. Hace casi cincuenta años que resido en Cataluña y que yo recuerde nunca tuvo TV3. la más mínima reputación. Vamos, creo yo.

#1.1 jordi BR, L'H, 24/02/2023 - 15:37

Una opinión respetable aunque no mayoritaria