Publicitat
Comunicació · 18 de Març de 2010. 17:21h.

La Corpo 'blinda' Terribas després dels atacs des del PSC

El comitè de direcció i el consell de govern mostren "el rebuig més absolut pel to de les crítiques"

La Corpo 'blinda' Terribas després dels atacs des del PSC

Els reponsables de la CCMA, amb Mònica Terribas, en una imatge d'arxiu

Els treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el Consell de Govern i el Comitè de Direcció de la CCMA han emès un comunicat en el qual defensen Mònica Terribas dels atacs rebuts després de la seva entrevista al president José Montilla, el passat dilluns.

En la nota, indiquen "el rebuig més absolut pel to de les crítiques i per les desqualificacions de què ha estat objecte els darrers dies la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, arran de l'entrevista al president de la Generalitat de Catalunya".

Aquests organismes donen "el seu més sincer suport a Mònica Terribas" i recorden "l'excel·lent tasca que du a terme al capdavant de la televisió pública, una tasca àmpliament reconeguda pels professionals del sector i també pels espectadors, que han tornat a fer TV3 líder d'audiència".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Conxa, Barcelona, 02/07/2010 - 17:24

Aquest insult, vinent d'un polític que viu dels impostos que paguem , no es admissible. Es fan campanyes d'educació, de civisme, d'igualtat... aquest llenguatge es carrega l'essència de les campanyes. Llàstima d'estudis; pot ser no ha entès res...

#1 Emerit, Baix Llobregat, 18/03/2010 - 22:43

El meu suport a la Mònica... des de el creure, de bona fe, que no serà tot un muntatge per a fer-nos creure que tenin una informació professional i no sectaria. D'aquesta gent que ens malmet el pais.. tot es possible