Publicitat
Comunicació · 29 de Març de 2012. 17:35h.

La Corpo dóna informació enllaunada

Tant a TV3, com al 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

La Corpo dóna informació enllaunada

Treballadors de TV3 protesten davant el Parlament

TVC i Catalunya Ràdio han fet vaga aquest 29-M, per la qual cosa han modificat les seves programacions de tots els canals televisius i radiofònics. Catalunya Ràdio, Catalunya Música i iCat fm han estat connectades durant tot el dia.

La ràdio pública catalana només ha posat música entre les nou del matí i les dues de la tarda i des de les tres fins a les set. Sí s'han respectat els butlletins horaris. TV3 també ha ofert programes enllaunats, dos butlletins informatius, el Telenotícies Migdia i el de la nit.

"La programació està seguint els termes acordats en el pacte de serveis mínims. A les 0 hores es va interrompre la programació habitual, que va ser substituïda per un rètol amb el text: 'Els treballadors de TVC s'han adherit a la vaga general contra la reforma laboral i les retallades socials; per aquest motiu, la programació dels nostres canals s'alterarà durant tot el dia. L'acord de Serveis Mínims és el compromís dels treballadors de TVC amb la televisió de servei públic, la informació i la producció interna'", afegeixen.

La secció sindical de CCOO a TV3 s'ha vantat d'un "seguiment massiu" de la vaga a la televisió pública catalana. "A les 11 del matí el seguiment de la vaga del 29-M a Televisió de Catalunya és al voltant d'un 90% de la plantilla, descomptant els treballadors convocats en serveis mínims i els directius i comandaments de l'empresa", expliquen en un comunicat.

Protesta a TV3

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Joaquim, Barcelona, 29/03/2012 - 20:51

El títol no és cert. L'emissió de documentals de producció pròpia, centrats en temes de la crisi, és el gruix de la programació. Però hi ha hagut 1 h.i 1/2 d'informació de 7 a 8:30, i al vespre de 18:30 a 20:00, més edicions de TNM i TNV, més butlletins a les 10, les 12 i les 17:00. Era vaga.