Publicitat
Comunicació · 29 de Gener de 2014. 22:35h.

La 'Corpo' envia Joan Carles Peris de corresponsal a París

El fins fa poc presentador del TN del cap de setmana cobrirà la informació de la capital francesa

La 'Corpo' envia Joan Carles Peris de corresponsal a París

El periodista de TV3, Joan Carles Peris

El periodista Joan Carles Peris serà el corresponsal a París de TV3 i Catalunya Ràdio. Peris era, fins fa poc, l’editor i presentador, juntament amb Agnès Marqués, del “Telenotícies Cap de Setmana”, des del 2007. Els serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio compartiran la corresponsalia de la capital francesa per “potenciar sinergies amb la voluntat de ser més eficients”.

Peris és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Tot i que les seves primeres activitats professionals van ser al “Diari de Barcelona” i al “Diari de Terrassa”, la major part de la seva carrera l’ha desenvolupat a TV3 i Catalunya Ràdio, on va ser membre de la redacció fundacional (redactor i editor d’Informatius), i va passar després a la delegació de Madrid.

Sense deixar Madrid, va fer el salt a TV3, on va ser redactor, primer, i delegat, després. A continuació va ser el corresponsal polític de TVC i cap de la secció de Política. Durant l’etapa de presentador del TN també ha presentat diversos programes especials sobre el finançament, el final de la violència d’ETA i totes les nits electorals des del 2010.

En aquest període també ha retransmès la dedicació de la Sagrada Família, amb Benet XVI, i les manifestacions del 10 de juliol del 2010 i de la Diada del 2012. I des de la seva posada en marxa es va fer càrrec de “L’entrevista del diumenge” del canal 3/24.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 narcisa, tites, tites, un pollastre al galliner, 30/01/2014 - 14:33

coni, un que no surt de l'armari?... no s'ho pendran malament, tots els seus companyets i companyotes del gremi de la pluma, que són una àmplia majoria a la nostra?.

#1 Enric, Barcelona, 30/01/2014 - 13:15

O sigui que fa quatre dies feu titulars "com volent dir" que l´han deixat mig tirat i ara se sap que estàven negociant i cap a Paris.
Groguejant...