Publicitat
Comunicació · 30 de Març de 2012. 17:25h.

La Corpo és "insostenible"

L'excap de premsa de Maragall adverteix que és "inviable en les seves actuals magnituds"

La Corpo és "insostenible"

Mercader, amb el seu llibre, en una foto d'arxiu

L'excap de Comunicació de Pasqual Maragall, Jordi Mercader, ha assenyalat que el hòlding de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) és "insostenible i inviable en les seves actuals magnituds", després d'afirmar que "el gran problema (de la Corpo) és l'econòmic".

Mercader, en un article d'opinió a El Periódico, ha remarcat que "no és d'ahir, però la crisi que tot ho agreuja limita el marge de maniobra al deixar sense diners la caixa del Govern i sota mínims els ingressos publicitaris".

Per a l'ex-alt càrrec de l'executiu català, "el pla d'ajustos de to dràstic probablement ja arriba tard" i ha reclamat un debat per "aclarir incògnites del tipus. són aquests els consellers que emprendran la ingrata tasca de restablir el realisme i la viabilitat de la CCMA?"

També si "brindarà el Parlament el suport polític imprescindible per a un procés tan ingrat?" "Perquè si al final resulta que tot aquest ball s'ha organitzat només per canviar la directora de TV3, llavors ens acostarem al ridícul", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 xavietonet, cabrenys , 02/04/2012 - 14:43

A aquest senyor quan era petit li va passar alguna cosa greu perquè sigui del Madrid. És un trauma infantil.

#10 jajajajajajaaaaa, barceloan, 02/04/2012 - 12:35

exacta que la tanquin...qu deixin nomes ·3/24 i reforamt ehhhh?

#9 Jaime, Barcelona, 31/03/2012 - 18:18

Vaja, un ex del CAC que hauria de tenir clar que els mitjans públics no han de ser rendibles només econòmicament, i que venia a TV3 documentals de la seva productora, ara sentencia que és "inviable", com el Roures, una altra opinió desinteressada. En relació a què és inviable? Optes per la privada?

#8 Jaume, Badalona, 31/03/2012 - 14:01

Les agudes a la Vanguardia Egpagnola hi a 8tb també son vergonyoses,amb el rei-nad d'en Pasquelet aquest maromo estava mol quallallet,la seua tv es tv1-tv-2 hi tot el representi al seu real marder hi al grup Godó

#7 LLuis d,d,, Barcelona, 31/03/2012 - 11:10

Carmen de Mairena for Manager de tv3 !!!!