Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2015. 09:28h.

La Corpo fitxa un director d’estratègia per més de 80.000 euros anuals

CCOO considera “un escàndol” la incorporació d’Andreu Joan Martínez, que prové de l'Ajunatment de Barcelona

La Corpo fitxa un director d’estratègia per més de 80.000 euros anuals

Brauli Duart

El director de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha fitxat un nou director d’estratègia per substituir Ramon Mateu, que ha deixat la Corporació. El nou directiu, Andreu Joan Martínez Hernández, prové de la Conselleria d’Interior, on ha exercit de Director de Seguretat nomenat el 2011 per Felip Puig.
 
CCOO denuncia que “la designació d’Andreu Martínez com a nou director d’estratègia de la CCMA s’ha conegut el mateix dia en que la Direcció de TVC ha justificat al Comitè d’empresa l’externalització del programa “Dinamiks” per falta de personal”. CCOO denuncia el fitxatge d’un nou director d’Estratègia i Marca a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per un sou de més de 100.000 euros anuals
 
“Fa temps que reclamem que es pugui contractar per fer substitucions de treballadors i per atendre els pics de feina. La Direcció al·lega que per instruccions del Govern i prohibicions de les lleis no es pot contractar els treballadors necessaris per mantenir la producció interna”, adverteixen.
 
El sindicat denuncia que “a causa del PAC polític que ens han fet, i de l’embargament de la contractació temporal, hi ha departaments en què la càrrega de treball està provocant problemes greus. És el cas dels Serveis Artístics, on les llargues jornades i la pressió de la planificació estan portant la situació al límit de la salut de les persones.
 
“També estem reclamant l’ampliació de jornada dels treballadors a temps parcial forçosos, i no hi ha manera. No es fa efectiva la jornada completa ni en els casos autoritzats per Funció Pública, com els OPI’s (operadors d’imatge), i resten pendents 6 redactores i un tècnic de canvi de formats a qui la Direcció regateja l’ampliació de jornada necessària”.
 
“És un escàndol que en aquestes circumstàncies el director de la CCMA, Brauli Duart, faci un fitxatge extern per substituir un directiu que cobrava més de cent mil euros l’any”, consideren.
 
“Exigim que la recuperació que ha començat arribi a la plantilla que suporta acomiadaments i retallades des de fa anys. Cal reobrir la contractació temporal on sigui necessari, cal acabar amb les retallades i fer fora el RAV (Reducció Acord de Viabilitat) d’una vegada per sempre”, conclouen.

Fonts de la CCMA han explicat, en canvi, que Martínez “prové de l’Ajuntament de Barcelona -després d’haver treballat a Interior, Cultura i el sector privat-. El seu sou serà gairebé un 20% menys que el que tenia l’anterior director d’estratègia”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 pers, tortosa, 19/02/2015 - 20:41

No es solo una crítica a la Corpo,es a todos.Con sueldos tan lejos de la mayoria no tendremos unos medios públicos presentables.Hay gente joven con muchas ideas y en la miseria.Nuestra TV tambien necesita aparte de nacional ser popular y útil.La gente está harta de tantas diferencias de clase

#13 R. Martin Serrano, Viladecans, 18/02/2015 - 23:35

Y yo lo que denuncia CCOO por una parte y por otra lo que denuncia El País por la otra, en relación a la federación sectorial de COMFIA de la banca. Ellos lo saben que al final serán residuales, tanto CiU como las CCOO. Ellos ponen como Podemos el listón alto para los demás para ellos a 1 centímetro

#12 Carlos Gomez, Bcn, 18/02/2015 - 20:57

I perque no en Millet ?? que sta molt aborrit i amb ganes de tornar.hi.
Ell sap, gairebe com ningu, com es remenen les cireres dels demes i no esea per romanços de 80.000 amunt o avall.
Ell es home de grans projectes, de Fundacions, de Palaus i de Itacas.
Un gran filantrop catala.

#11 Pep, BCN, 18/02/2015 - 18:25

Que no es pot contractar? Que li diguin al Fèlix Riera (director de Catalunya Ràdio) que aquest any n'ha contractat un munt saltant-se la llei...

#10 T Creus, Corruptaluña, 18/02/2015 - 16:45

Rajoy cobra 78.000 euros/año. Este elemento cobrará 80.000; no está nada mal.

Aquí, como vamos de sobrados, en vez de amortizar un alto cargo, nos cargamos 10 trabajadores.

Es la política de CiU: colocar a los suyos y cuantos más mejor.

Vergonzoso.