Publicitat
Comunicació · 17 de Maig de 2019. 17:48h.

La Corpo incompleix el Llibre d'estil

Daniel Sirera recorda que prohibeix “continguts humorístics basats en la vida privada”

La Corpo incompleix el Llibre d'estil

Núria Llorach, a la comissió de control de la CCMA, en una imatge d'arxiu

El conseller del PPC al Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Daniel Sirera, ha assegurat que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) incompleix el Llibre d'estil per permetre l'emissió de bromes sobre “la vida privada de les persones”.

Així ho ha denunciat en el vot particular que ha emès sobre la decisió del CAC d'avalar els comentaris que el programa de TV3 'Està passant' va fer sobre el ronyó que l'exdelegat del Govern espanyol en Catalunya, Enric Millo, va donar a la seva dona l'any 2012. Sirera recorda que el Llibre d'estil de la Corpo estableix que “no elaborem ni difonem continguts humorístics basats en la vida privada de les persones”.

Respecte els continguts d'entreteniment, el representant del PPC al CAC subratlla que la CCMA assegura que “els nostres continguts d’entreteniment es basen en el respecte per les persones i fomenten els valors constructius i cohesionadors”. Sirera afegeix que el Llibre d'estil dels mitjans públics de la Generalitat es comprometen a tractar amb “especial delicadesa” algunes matèries com “les malalties”.

63245-sirera.jpg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 17/05/2019 - 18:57

Ni las organizaciones criminales... Jua, jua, jua,...