Publicitat
Comunicació · 7 de Març de 2022. 12:47h.

La Corpo retira els periodistes i envia les estrelles

Xavi Coral, Ricard Ustrell i Laura Rosel es traslladen a la frontera entre Ucraïna i Polònia després de fer tornar a Manel Alías i Lluís Caelles

La Corpo retira els periodistes i envia les estrelles

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha enviat algunes de les seves estrelles com Xavi Coral i Ricard Ustrell a la frontera entre Ucraïna i Polònia i ha fet tornar l'equip que hi havia fins ara. També ha retirat el seu equip d'Ucraïna i Rússia.

L'equip d'informatius de TV3 format pel presentador del Telenotícies Xavi Coral i els periodistes Begoña Grigelmo y Bernat Rexach han pres el relleu a Yasmin Córdoba i Roberto González, que han cobert la informació a la frontera els darrers deu dies.

4230-coral.jpg

El presentador del programa Planta Baixa, Ricard Ustrell, també s'ha desplaçat a la frontera entre Ucraïna i Polònia. Ustrell està acompanyat pel també periodista Andreu Merino. D'altra banda, la presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, també s'ha desplaçat al mateix indret per fer "un programa especial des de la frontera d'Ucraïna".

53860-rosel.jpg

Aquesta cobertura es duu a terme després que la CCMA decidís suspendre "temporalment" la cobertura periodística de la guerra d'Ucraïna que estava fent des de territori rus i fes tornar al seu corresponsal Manel Alías. També van tornar a Catalunya el periodista Lluís Caelles i el càmera Roberto Figueroa, que van cobrir l'inici de la guerra a Ucraïna i van abandonar el país per la frontera amb Polònia.

La decisió de TV3 i Catalunya Ràdio d'abandonar Rússia es va prendre després que la cambra baixa del Parlament rus aprovés un projecte de llei que preveu penes de fins a quinze anys de presó per a qui difongui notícies que es considerin falses sobre el seu exèrcit: "aquest nou marc legislatiu posa en risc l'exercici del periodisme en general i també els corresponsals i enviats especials estrangers".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Ojotuerto, Calafell.TAB, 08/03/2022 - 11:50

Purgas por enseñar en TB3 el pasaporte de España.... Jajajajajaj

#14 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 08/03/2022 - 10:06

Coral, Ricard Ustrell y Laura Rosel de la cadena golpista tv3% ......... de aventura en Ucrania a gastos pagados.
Esta aventura no puede nunca salir bien. Al tiempo.

#13 Marc de Vich, Vich, 07/03/2022 - 19:29

Vamos que ni meterse en el país, que el agua está muy fría, y el amigo Putin, no está de humor. La única alegría dentro de la tragedia de la guerra, es que estos payasos, como siempre quedan retratados y a la altura del betún, ni limpiabotas. Eso sí dietas cobrarán, eso seguro no les falta, a más públicas, ¿no? del FLA, pocos anuncios

#12 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 07/03/2022 - 18:26

Suposo que ja sabeu amb quina desenfadada presteza canviaran de nacionalitat aquests xicots tan ufans i tan superbs si vienen mal dadas.

Tu sabes mi amor.

Per aquestes mostres de lleialtat tan fermes es pel que estic enamorat d´aquesta Catalunya psicotropica. No es para menos.

#11 l'avi Florenci, l'home, la terra i la deixa, 07/03/2022 - 17:48

Apa nois, tots amb el passaport a les dents, per si de cas...