Publicitat
Comunicació · 14 de Setembre de 2022. 09:14h.

La crítica 'destrossa' Vicent Sanchis

Afirmen que el seu programa a 8TV "va ser un despropòsit"

La crítica 'destrossa' Vicent Sanchis

El nou programa de l'exdirector de TV3, Vicent Sanchis, a 8TV, ha rebut critiques molt dures en diferents mitjans de comunicació. La crítica televisiva de l'Ara, Mònica Planas, titlla directament el programa de "bunyol".

Planas informa que el programa "va aconseguir un 0,8% de quota i 17.000 espectadors de mitjana" i lamenta "la manca de preparació i els errors durant l’emissió delataven que el format no té encara les condicions mínimes per ser emès".

"El 'Pentàgon' va ser un despropòsit. Sanchis no té fusta de presentador. Li costava dirigir-se a l’espectador, havia de fingir una actitud desimbolta, gronxava el cos per parlar i no aixecava els ulls dels papers per llegir el que havia de dir", assenyala.

"El nyap televisiu resultant va ser tan gran que era difícil creure que l’home que naufragava en aquell pentàgon hagués fet navegar, durant cinc anys, la televisió pública del país. Així es dilapida el prestigi d’un director de TV3 en un programa tronat d’una cadena erràtica", afegeix.

"Un programa d’aquest nivell s’hauria considerat no apte per ser emès a TV3 perquè no complia els requisits mínims d’emissió. És estrany, per tant, que Sanchis acceptés fer-lo amb aquestes condicions a 8TV, on els estàndards de qualitat són molt més baixos. La bona notícia és que el programa només pot millorar. Perquè pitjor és difícil", conclou. captura-de-pantalla-2022-09-14-a-las-9.19.38.png

Per la seva banda, el crític d'El Periódico, Ferran Monegal, sosté que el programa es "la CIA de JxWaterloo". "Probablement a TV-3, per primer cop, ERC ja és la força dominant; per això la maniobra de Junts, contractant 8TV porcions de pizzes al tagli i col·locant els seus agents d'agit prop", apunta.

"La quota de pantalla del debut de Sanchis va ser del 0,8%. No crec que el propietari del canal, Pedrazzoli, estigui preocupat. Aquesta porció de la pizza ja ve rendibilitzada per endavant. Si el flux monetari extern minvés, segurament posaria programes de tarot, endevinació, horòscops i cartomàncies, que solen fer xifres de share gens menyspreables i generen diners comptants i sonants", afirma.

Monegal recorda que "en aquesta 8TV hi ha un altre tipus de criatures, els pencaires de veritat, la carn de canó, que no vénen pensionats des d'altres àmbits. Són bons professionals que defensen el seu lloc de treball i lluiten per col·locar 8TV al mapa. A aquests, el meu afecte, simpatia i respecte total". captura-de-pantalla-2022-09-14-a-las-9.20.42.png

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Marcial Heredia, En tierra de cuñaos, 16/09/2022 - 00:34

Es un troyanazo de TV3 puesto con muy mala leche para hundir la 8TV. 15.000 lo vieron, demasiados, espabila che, saca más a la rahola, cambia de modelo de gafas, vístete de fallera,
Invéntate algooooo.

#16 pepe, Andorra, 15/09/2022 - 11:21

Y exactamente q diferencia hay entre la tele separata y la tele separata bis? ¿Me tengo q creer q es algo distinto, cuando es obvio q es exactamente lo mismo, pero un par de grados menos? ¿Y pq no puede nadie q no tenga permiso del señor feudal, montar su tele igual q estos y con medios similares?¿Pq el estado me ha de dar permiso para estas cosas?

#15 El temps no perdona, Chicago meixugo, 15/09/2022 - 09:25

Fins el "chico Martini" ha esdevingut un nyap amb el pas del temps. Certament ha canviat molt pel que es veu la foto.

#14 Retranca Osonenca, Usoneee !!!!, 14/09/2022 - 19:20

Caraiiii..Qui és aqueeeest de la fotooo? El Mikimoto o el que anomeneeen Tom Cruiseee??? Caraiii si que esta fotuuut !!!!! I areee !!!

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/09/2022 - 16:03

En resumen, otro derroche de nuestros impuestos en forma de subvenciones para mantener a los fieles al procés. Aspanyaensrobeee!!!