Publicitat
Comunicació · 23 de Novembre de 2018. 13:28h.

LA CUP acusa TV3 d'afavorir l'"star system" del grup Godó

Natàlia Sànchez: "S'està convertint en tele Rac-1"

La diputada de la CUP, Natàlia Sànchez, ha acusat TV3 d'afavorir l'"star system" del grup Godó i durant la comissió de control de la CCMA ha denunciat que la televisió pública "s'està convertint en tele Rac-1".

Sànchez ha demanat al director de TV3 perquè la cadena està "optant per afavorir que l'star system del grup Godó estigui en el mitjà públic televisiu" i ha recordat que Rac-1 és "competència directa" de Catalunya Ràdio.

"Jordi Basté, nou programa; els Òscars, nou programa; Pilar Rahola està constantment a TV3, Josep Maria Pou renova programa, Toni Soler... no cal que els hi digui", ha assenyalat la portaveu cupaire, que ha lamentat que "ni existeixin sinergies" entre TV3 i Catalunya Ràdio.

62351-cup.jpg

Vicent Sanchis ha contestat que "tenen una presència més o menys important, però no determinant en el conjunt de la programació" de TV3 i ha posat l'exemple de Toni Soler i els Òscars per destacar que "aquests senyors tenen una espacialitat que és la ironia".

Finalment, el director de TV3 ha al·legat que "apostem per l'entreteniment" per compartir amb altres ofertes televisives apostem per l'entreteniment i per fe-ho "busquem un tipus de professional que és capaç de fer aquest humor ben fet amb solvència contrastada". "Vostè està agafant tres programes de màxima audiència i els està elevant a categoria", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan font fortuny, Centelles , 23/11/2018 - 19:44

Els cupaires cada dia més impresentables es un drama tenir que nesesitalos jo dexeria que governesin i ja sabeu......

#3 Jacint, Viladecans, 23/11/2018 - 14:30

¿Rahola? Raro, raro, raro salvo que...Ada le haya dado clases de presencia a nivel omnipresencia.
De esta manera no hace falta que se ponga Botox Rahola, por que es tirar el dinero por lo que chupa del erario público directamente (CCMA, Cat Ràdio) o indirecta (8TV, RAC-1, La Vanguardia).
Es su izquierdismo que le lleva a acumular colaboraciones.

#2 lol., ., 23/11/2018 - 14:24

TVSoler3.

#1 Joan, BCN, 23/11/2018 - 13:49

Per primera vegada, i que no serveixi de precedent, els tinyosos de la CUP tenen tota la raó.