Publicitat
Comunicació · 14 de Març de 2017. 17:02h.

La CUP creu que el nomenament de Sanchis “desprestigia” TV3

La formació anticapitalista també considera que l'elecció “deslegitima” la Corporació

La CUP creu que el nomenament de Sanchis “desprestigia” TV3

Albert Botran i Eulàlia Reguant

La CUP ha considerant que el nomenament de Vicent Sanchis com a nou director de TV3 “desprestigia” la televisió pública catalana. El diputat de la formació anticapitalista, Albert Botran, ha assegurat que “la manera com s'ha produït aquest nomenament desprestigia tant els nostres mitjans públics, com el nostre Parlament en la seva funció de controlar els mitjans de la CCMA”.

La formació antisistema també ha manifestat que l'elecció de Sanchis “deslegitima” el consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, perquè tres dels seus sis membres tenen el mandat caducat des de fa dos anys. Botran ha afegit que la decisió s'ha pres “sense aparent justificació”, alhora que ha recordat que els grups parlamentaris han de valorar la “idoneïtat” dels directors de TV3 i Catalunya Ràdio.

La CUP ha demanat que l'elecció dels membres directius de la Coporació siguin escollits per majories qualificades, i no per majoria absoluta tal i com preveu l'actual llei. En aquest sentit, Botran ha afirmat que “una majoria parlamentària demanem retornar a mecanismes d'elecció de l'equip directiu per majories qualificades i la participació dels treballadors en aquests òrgans de direcció”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 JOSE Alarcón Real, SABADELL, 14/03/2017 - 23:12

Catalunya no pot ser el bastió musulmán ni comunista .

#10 Juvenal, Upper Gratallops, 14/03/2017 - 22:42

Esteu tragant amb tot camarades. Amb tot. Siguin pressupostos, siguin insults a Gabriel, siguin els exabruptes del flamant director llevantí de TV3, sigui el que sigui. I més enllà de les vostres propostes, avans està la dignitat. Vosaltres veureu...

#8 L'avi de Cuba, BCN, 14/03/2017 - 20:01

Perdre prestigi? Però si es impossible perdre allò que no tens.

#8.1 !!!3%!!!, Bcn, 15/03/2017 - 00:20

Tv3% ara Sanchis3%. El amic valencia dels corruptes Corleone Pujol i Cia.

#7 jfuertesf, Barcelona, 14/03/2017 - 19:15

Si realment volem tenir una televisió i radio pùbliques de qualitat, no és possible que els directors siguin anomenats per cap polític o munió de polìtics, sigui aquesta munió un partit, un govern o un parlament. Aqui començen els problemes.

#6 galba, bcn, 14/03/2017 - 19:10

Les noies de la CUP no n'encerten ni una. Per desprestigiar quelcom cal un prestigi previ, lo que no es el cas de TV3. Ans el contrari, el nomenament d'aquest xupopter (en el qual, faltaria mes, el goven no hi ha intervingut) esta en sintonia amb lo que es la millor televisio d'Europa (Puigdemont)