Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2016. 10:35h.

La CUP denuncia "formes autoritàries" a la Corpo

Compara Brauli Duart amb Daniel de Alfonso per l'acusació contra el treballador al que li demanen set anys de presó

La CUP denuncia "formes autoritàries" a la Corpo

Albert Botran

El diputat de la CUP, Albert Botran, ha denunciat "formes autoritàries" a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per l'acusació contra el treballador a qui li demanen set anys de presó perquè que suposadament va filtrar dades de sous el 2012.

"La legislatura 2010-2012 és d'aquelles que va fer nomenaments que deixen petjada. La setmana passada en vam tenir una mostra. Tenen certament alguna cosa en comú el senyor De Alfonso amb les formes autoritàries amb les quals el senyor Brauli Duart, nomenat president de la CCMA", ha manifestat Botran.

Un dia abans del judici, el portaveu cupaire ha criticat que "l'exhibició dels Mossos d'Esquadra" en la detenció del treballador i la "desproporció" de la pena sol·licitada "formen part d'un escarment polític". "Pensa emplaçar a la CCMA perquè desisteixi en l'acusació del treballador?, ha demanat.

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha contestat que "hi ha comparacions que són odioses i la que ha fe vostè ho és" i li ha recordat que "la Corporació actua amb plena independència respecte al Govern". "Està fora de lloc que vostè parli d'emplaçar", ha afegit.

Finalment, Munté ha assenyalat que "estem davant d'un procés judicial obert i, en cap cas, davant d'un conflicte laboral". "Ha de ser l'àmbit judicial on aquests fets s'hauran d'aclarir en coherència amb el que tothom, tant la Corporació com els mateixos treballadors, van exigir en aquell moment", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 narcisa, als ocellots no els toquis els niuots, 29/06/2016 - 19:34

si el xiquet descolorit de la CUP es pensa que els 2.500 comissionistes de CCOO de TV3 ("només" 2.250 a partir de l'agost, jajjs, perdó) voten a l'esquerra, porta un lliri entre cames... els funCiUnaris ganduls sempre han donat suport al PPSOEciu.

#3 Dionís, Caldes de M., 29/06/2016 - 10:53

I desprès és queixen perquè la CUP no els voti els presuposstos

#2 La hora de los egoístas, Bcn, 29/06/2016 - 10:51

A la Sra. Munté se le puede aplicar la parábola de Jesucristo "ay de vosotros que filtráis el mosquito para luego tragaros los camellos enteros". (¿como ex-sindicalistas pueden alcanzar tan altas cotas de miseria?).

#1 nedland, Roses un pais diferent, 29/06/2016 - 10:46

son el mateix i han fet i fan servir les mateixes eines per continuar sent hegemonics al poder.les casualitats no existeixen .s alimenten i estan portan el sistema al quebrantament...pero tranquils mentres uns van muntant mocions inutils ..i altres van de salvapatries..aqui i alli.nosaltres fotuts