Publicitat
Comunicació · 10 de Juliol de 2018. 11:14h.

La CUP evita deixar en evidència Torra

No respon si s'ha "baixat els pantalons" perquè al·lega que la pregunta és "LGTIfòbica"

El diputat de la CUP, Vidal Aragonès, s'ha negat a respondre a una pregunta d'Onda Cero en considerar-la "LGTIfòbica". El periodista Carlos Alsina, després de saludar-lo, li ha comentat que "estaven aquí discutint els meus contertulians per expressar-ho en uns termes una mica col·loquials, si vostè em perdona, si el senyor Torra s'ha abaixat els pantalons en la demanda d'autodeterminació davant el govern d'Espanya o si va mantenir la posició que sempre va tenir".

"Miri, em permetrà que faci una prèvia. Nosaltres mai contestem a preguntes que incorporen elements que poden ser LGTIfòbics. I aquesta expressió evidentment ens ho sembla", ha respost Vidal Aragonés. "És possible que a vostès en el seu vocabulari, en la seva terminologia no els hi pugui semblar, però nosaltres no donem mai resposta a impressions com la que vostè m'ha traslladat", ha afegit.

"Òbviament, en la nostra opinió no és una expressió LGTIfòbica", ha replicat Alsina. El diputat, malgrat aquestes paraules, s'ha negat a contestar a la pregunta: "em permetrà evidentment que jo no contesti en relació a aquests termes".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/07/2018 - 21:56

Los CUPijos en su salsa. Aragonés, que tu Muñeco Hinchable Supremo se ha bajado los pantalones hasta los tobillos, poniendo' L(o)GT, LGTmente hablando.

#11 Aclaración, Barcelona , 10/07/2018 - 16:40

Veo que el pájaro este ya no lleva aquel abrigo retro de los botones en forma de cuerno. Seres más ridículos, por Dios.

#10 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 10/07/2018 - 16:09

El diputat de la CUP no contesta per estalviar-se donar suport a Torra, un President autonomista ben relacionat amb Madrid i sense tuteles alemanyes.
La CUP, d'altre banda, va facilitar l'investidura de Torra.

#9 Agustin, Barcelona, 10/07/2018 - 14:58

los cachorros de convergencia no morderán nunca a quien les permite la existencia.

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/07/2018 - 13:47

La correcció política arriba a extrems de estupidesa suprema, sobre tot en formacions com aquesta que van tan de rebels.