Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2009. 19:10h.

La direcció de la CCMA dóna suport a Fuentes

"Té tot el suport i la confiança de la direcció i la seguirà tenint, prengui la decisió que prengui"

La direcció de la CCMA dóna suport a Fuentes

Ramon Mateu, director de Catalunya Ràdio, en una imatge d'arxiu

La direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i de Catalunya Ràdio han emès un comunicat en el qual defensen la tasca de Manel Fuentes, director d'El Matí de Catalunya Ràdio, qui podria compatibilitzar aquest espai amb un programa d'entreteniment d'Antena 3.

"La direcció de la CCMA i de Catalunya Ràdio coneixen, com no podria ser d’altra manera, les temptatives d’altres mitjans de comunicació per vincular Manel Fuentes a les seves ofertes programàtiques. La decisió, sempre que no sigui incompatible amb El matí de Catalunya Ràdio, és del professional, i per contracte pot optar-hi", indica la nota.

"Fuentes té tot el suport i la confiança de la direcció i la seguirà tenint, prengui la decisió que prengui. Estem convençuts que aquesta decisió no interfererirà en la seva feina al capdavant d’El Matí de Catalunya Ràdio, que comptarà amb la mateixa dedicació i el mateix nivell de professionalitat demostrats fins ara", afegeix el comunicat.

La CCMA i Catalunya Ràdio s'han mostrat satisfets dels resultats dels dos primers mesos de Fuentes al capdavant del programa matinal de l'emissora pública. "En el nostre cas hem apostat per un professional de consolidat prestigi: Manel Fuentes. Ho hem fet perquè creiem que en ell coincideixen molts dels valors que volem defensar: transparència, pluralisme, compromís, rigor, catalanitat... però també talent, esforç, ambició i treball. En els dos mesos de funcionament d’El Matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes al capdavant, estem convençuts que ha quedat confirmat l’encert de l’elecció", assegura la CCMA.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Manel, Barcelona, 19/11/2009 - 20:38

Molt bla, bla, bla i moltes bones intencions. Ja que el Sr. Saez no va tenir collons de respondre a allò que li preguntava la diputada de CiU, per què no esperem a les xifres d'audiència? A veure si us haureu de menjar les vostres paraules, listillos!

#5 enric, bcn, 19/11/2009 - 20:37

Aquest comunicat de la CCMA ha vingut originat per un comunicat que ha fet el Comitè d'Empresa de Catalunya Ràdio a la Direcció. Un comunicat on reforcen els arguments donats per Meritxell Borràs

#4 carla, bcn, 19/11/2009 - 20:22

I él comunicat que ha fet el comunicat a la Direcció avui mateix que ha estat previ a aquesta resposta ue ha fet la Direcció de Catalunya Ràdio. Demaneu-lo!!!

#3 rushmore, granollers, 19/11/2009 - 20:09

¿consolidat prestigi? ja, ja, ja

#2 Pere, BCN, 19/11/2009 - 19:41

Però si es normal que Socialista Ràdio, perdo volia dir Catalunya Ràdio, hagi surtit en defensa en Manuel Fuentes, res d'estrany.