Publicitat
Comunicació · 30 d'Octubre de 2017. 10:44h.

La directora de l'Ara desautoritza Toni Soler

Esther Vera lamenta la "frase poc afortunada" del columnista

La directora de l'Ara desautoritza Toni Soler

Esther Vera

La directora del diari Ara, Esther Vera, ha desautoritzat el columnista del diari Toni Soler després que comparés els unionistes amb "voltors" en l'article d'aquest diumenge i que l'expresident del Parlament Europeu, Josep Borrell, acusés el presentador de TV3 de ser "un sembrador d'odi".

Vera ha manifestat en l'article d'aquest dilluns que "una frase poc afortunada en un article no deslegitima la professionalitat de tota una redacció durant set anys, ni de tants col·laboradors ideològicament tan diferents" i ha recordat a Borrer que "també escriu a l'Ara el senyor a qui va plagiar vostè, senyor Borrell, durant el seu discurs".

"Es diu Fernando Trias de Bes -afegeix- i l'article es titulava 'Junqueras: ens prens per idiotes?' Va ser un dels més llegits de la setmana passada". "Benvolgut senyor Borrell, l'animo que ens continuï llegint i, si pot ser, que ens citi quan ens plagia. Per cert, quan vulgui fem l'entrevista que fa anys que li demanem", conclou.

19 Comentaris

Publicitat
#16 Montserrat, Barcelona, 31/10/2017 - 22:28

Ells ens en equiperat amb els terroristes. Subscric el que ha dit toni soler. Jo els considero criminals, no assassins, a sou. Que Carles Capdevila no aixequi el cap; no s'ho creuria.

#14 Carmen, Badalona, 31/10/2017 - 11:06

Ya van aflojando, la Terribas ya lo ha hecho y ahora la imparcial Directora del Diari del Procés.
Ja ja me encanta.

#13 Carmen, Badalona, 31/10/2017 - 10:46

Como van aflojando jaja.
La Terribas ya lo ha hecho y ahora el periodico del Procés.
Ja ja me encanta.

#12 Sergi , Barcelona, 30/10/2017 - 18:49

"Frase poco afortunada" o sea que este sujeto insulta a mas de la mitad de los catalanes y es una frase poco afortunada, hombre, al menos ten un poco de respeto a los que te pagamos el pesebre, que te lo pagamos entre todos a escote.

#11 Eduardo González Palomar, Manlleu, 30/10/2017 - 16:41

Asombroso: mira lo que pasa en este medio de comunicación secesionista cuando está solo unas horas sin subvenciones.