Publicitat
Comunicació · 7 de Gener de 2014. 10:20h.

'La Família Irreal' enfronta Guardans i Sala i Martin

L'exeurodiputat critica "l'esforç tan gran de TV3 per humiliar"

'La Família Irreal' enfronta Guardans i Sala i Martin

Un moment de l'obra

L'emissió per part de TV3 de La Família Irreal ha provocat una picabaralla a twitter entre l'exeurodiputat de CiU, Ignasi Guardans, i l'economista Xavier Sala i Martin. Guardans s'ha mostrat molt crític en considerar que "TV3, amb els diners de tots, paga i emet una obra de teatre que tracta d'imbècils tots els membres de la Casa Real".

"Mai no veuràs la BBC fer una paròdia destructiva que tracta d'imbècils tots els membres de la Casa Reial", ha afegit, a més de reivindicar, davant les crítiques, que "la meva llibertat d'expressió m'ha de permetre defensar el que em sembli quan em sembli sense que bordin els de sempre". En aquest sentit, CDC de Sarrià-Sant Gervasi ha retret a l'exdirigent del seu partit que utilitzés el verb "bordar".

Però ha estat Sala i Martín que li ha recordat que "no et veig jo cada dijous criticant el Polònia!!! O el dilluns criticant Crackòvia! Curiosa protecció 'real'!". Guardans ha replicat que "suposo que admetràs que els EUA són país lliure i amb sàtira. Ni en temps de Bush veuries un esforç tan gran per humiliar". "Tu no has viscut a USA, no? No has vist SNL? Ni has vist totes les paròdies de Clinton i Lewinski? De què parles?".

"Exacte. Clinton. Pels seus actes, no per defectes físics. No la Hillary. No la Chelsea. Hi ha límits. Han saltat tots", ha argumentat l'exeurodiputat. Sala i Martín, però, ha sentenciat que "si t'interessa defensar la Família reial, no seré jo qui et critiqui. Però la censura no és la via més intel·ligent". "No estic defensant cap Família Reial de la crítica privada. Critico un abús de la TV pública. I la falta de límit ètic". "Cansa molt la gent que usa la frase 'TV pública que paguem entre tots' per demanar que 'es censuri el que no li agrada'. Molt!", ha tancat Sala i Martín.

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#44 pep, manresa, 08/01/2014 - 22:21

Què feien els 3.000 empelats de TV3 durant les gairabé 4 hores que va durar el teatre?... el mateix que fan durant les altres 20 hores que també treballen les productores privades, llevat dels 2 TN?... llavors, perquè collons hem de pagar 3.000 funcionaris ganduls.?... ERO al 90% de la plantilla!.

#43 Martí, Barcelona, 08/01/2014 - 13:12

Ahh... Guardans...Aquell que va fugir "como si no hubiese un mañana" en els atemptats de Bombay ?
Un gran defensor dels drets dels ciutadans !!!

#42 Herodot, Barna, 08/01/2014 - 00:34

Ah,en Guardans!Aquell gran eurodiputat que només va lluitar amb entusiasme contra l'obligació de treure's les sabates als aeroports!

#40 rafel, bcn, 07/01/2014 - 19:42

En Guardans volia ser un Cambó i no es més que un ressentit.

#38 Gombau, Vidrà, 07/01/2014 - 17:55

Guardans, perquè no ets a on tindries q ser que és al PP? Ets igual de defensor de la Monarquia, com era a principis del segle XX, el teu avi Sr. Cambó. Per tant, ja saps a on et posaràs després si les coses van maldades. Déu n' hi do el tipus de gent que col·loca a Europa CiU: Gasòliva ,Sedó etc..