Publicitat
Comunicació · 28 de Desembre de 2012. 09:23h.

La Fiscalia insta investigar els Pujol, segons El Mundo

Demana que el jutge citi a declarar l'exnúvia de Jordi Pujol Ferrusola

La Fiscalia insta investigar els Pujol, segons El Mundo

Portada d'El Mundo

La Fiscalia Anticorrupció sol·licitarà al jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz que citi a declarar com a testimoni a M. V. A. M., que va tenir una relació sentimental amb Jordi Pujol Ferrusola, amb la finalitat de determinar si pot aportar dades objectives que permetin iniciar una investigació sobre la suposada existència de comptes de la família Pujol a l'estranger, segons informa El Mundo.

M. V. A. M. comparèixer davant la UDEF el dia 13 i va assegurar que, en una de les ocasions en què va acompanyar a Andorra el primogènit de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, va veure al maleter feixos de bitllets de 500 euros. Quan va preguntar per aquests diners a Pujol Ferrusola, aquest li hauria respost que "això surt dels comptes familiars".

Anticorrupció vol saber si es ratifica davant del jutge en el testimoni que va prestar a la Unitat central la UDEF i si disposa de més informació. M. V. A. M. també va afirmar que la seva exparella la va maltractar física i psíquicament, cosa que hauria passat en altres ocasions, però Ancorrupció considera que aquests presumptes maltractaments han de ser investigats, si s'escau, pels jutjats de Barcelona i no per l'Audiència Nacional.

En canvi, considera que tant el presumpte trasllat de diners al Principat d'Andorra com les inversions de la família Pujol Ferrusola a Puerto Rosario (Argentina) podrien ser objecte d'investigació si la testimoni aporta dades més concretes sobre el suposat blanqueig.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 BEJOTA, bcn, 30/12/2012 - 18:59

Segons "EL MUNDO" que no está subvencionado y dice lo que se puede demostrar.Claro que en Catalunya "com diu la meva companya de treball:si roban els nostres ,no passa res".¡Porca miseria !

#12 Onofre, La Fullaca(Osona), 30/12/2012 - 12:42

Hi han patriòtes "de collons" i ! Collons quins patriòtes!

#11 Ramon, criar envelleix i parir entendreix, 30/12/2012 - 12:29

els Pujols són tants, i no paren de créixer, multiplicar-se i escampar-se per la terra promesa (fora i dins de la pàtria catalana), que quan els haguem investigat tots, ja anirem per la 69.669ª generaCiÚ... cosa que complicarà la investigaCiÚ que mai no es fa, perquè haurem de tornar a no fer-la.

#10 Eduardo González Palomar, Manlleu, 30/12/2012 - 00:08

¡Juraría que tiene mal cartel que en tiempos de crisis los miembros de conspicuas familias de Cataluña se peguen la vida padre!

#9 Ramon, bitllets i aigua bullida allarga la vida, 29/12/2012 - 20:32

ei, ei, ei, Jordi Pujol Ferrusola, (buenu, o Marta, o Josep, o Pere, o Oriol, o Mireia o Oleguer), pst, que diu l'àvia Ramona que si mai us cal un nuvi, o una núvia, ens aviseu.