Publicitat
Comunicació · 9 de Maig de 2013. 08:59h.

"La força posarà les coses al seu lloc"

El director d'informatius de 13TV diu que "s'ha acabat la broma" de l'independentisme

"La força posarà les coses al seu lloc"

Merlos

El director i presentador dels informatius de la cadena 13TV, Alfonso Merlos, escriu en la seva columna de La Razón que "no pot respondre amb el gamberrisme ni usar les armes del macarra de barra de bar l'Estat de dret que pretén defensar dels seus enemics".

"Per contrapesar el desacatament, la traïció, la deslleialtat, el delicte pur i dur no pot cabre una altra cosa que la Llei. Només amb el seu pes, però amb tot el seu pes, cal reaccionar. Aquesta és la manera de prevaler. I aquí està Mariano Rajoy, davant l'històric desafiament que planteja un separatisme català del qual els espanyols estan fins al nassos", afegeix.

Merlos considera que "el pronunciament del Tribunal Constitucional, urgit pel Govern, posa les coses al seu lloc. És clar, a partir d'ara per a qui no ho estava, que la declaració de sobirania del Parlament català és un foli que pot ser fet miques per qualsevol dels espanyols o, si es prefereix, arrugat fins a convertir-se en una bola de paper per ser llençat a continuació a la paperera. És el mateix".

"El que s'està fent compassadament és posar límit a l'aberració. Què és això que qualsevol pot decidir si és subjecte sobirà i per què? Què és això de fabricar-se el dret a l'autodeterminació perquè a un li ve de gust? ja n'hi ha prou de fantasmades i pallassades".

Per Merlos "s'ha acabat la broma. Ni la majoria dels catalans vol la independència. Ni aquest procés s'està conduint per vies diferents als de l'atropellament. Ni els pastors d'aquesta aventura tenen els peus a terra. La Llei, la raó, la força i la mesura posaran les coses al seu lloc. Ja s'estan posant".

Publicitat
Publicitat

107 Comentaris

Publicitat
#75 Joan, Barcelona, 10/05/2013 - 10:57

A Espanya el que li convé és una nova derrota tipus 1898, perquè assumeixi d'una vegada que no és ni un imperi ni una potència. Espanya és un país normalet que feina té per mantenir-se a tercera regional europea. Y Catalunya no vol formar part d'aquest país, doncs la seva vocació és una altra.

#75.1 El azote de los necios, Barcelona, España, 10/05/2013 - 12:23

Joan pero si CAT sin los españoles tendría 2 millones de habitantes, y sin España no hubiese renacido de 3 siglos de decadencia ,cuando Felipe V en el s. XVIII permitió comerciar con América con privilegios de españoles.¿ de dónde sale el capital y la burguesía ? Manipulador, renegado, separatista

#75.2 Lluís, Barcelona, 10/05/2013 - 12:51

El teu argument Assot és el de : "Catalán, judío y renegado, pagarás los daños que has causado"...Resulta maleducat i insultes el sentit comú ...

#74 Joan, Barcelona, 10/05/2013 - 10:55

Espanya sempre va un segle enrere. Encara no ha entès que la força és la voluntat de les persones. Si Espanya està fins els nassos del separatisme català, s'haurà de fer fotre, perquè Catalunya està fins els nassos de l'Espanya del sXIX

#74.1 El azote de los necios, Barcelona,España, 10/05/2013 - 12:18

La fuerza se puede aplicar sin las armas, como habéis hecho los separatistas mucho tiempo, multas linguisticas , leyes pseudo democráticas del parlament , discriminación encubierta contra los castellano parlantes , boicots a empresas por rotular en castellano, medios de comunicación xenofóbicos.

#73 joan, bdn, 10/05/2013 - 10:52

"Ni la majoria dels catalans vol la independència". Ho votem en una consulta i així sortirem de dubtes, d'acord?

#72 Lluís, Barcelona, 10/05/2013 - 10:44

Ja veiem que en Merlos és un altre feixista espanyol, partidari d'emprar mètodes totalitaris i repressors si cal...Tot un nazi en potència.

#71 Protágoras, BCN, 10/05/2013 - 09:22

El estado es la única institución legitimada para hacer uso de la fuerza. Los Mossos d'Esquadra, al servicio de la Generalitat, desahucian -por la fuerza- a las familia de sus casas, en cumplimiento de la ley. Esa misma fuerza puede ser aplicada contra la Generalitat, si incumple la ley.