Publicitat
Comunicació · 25 de Març de 2010. 15:45h.

La fuga d'Albert Sáez

L'expresident de la Corporació no es va atrevir ni a dir-li a Ernest Benach

La fuga d'Albert Sáez

Albert Sáez, al centre, en una imatge d'arxiu

La renúncia d'Albert Sáez a la presidència del consell de govern de la CCMA, que de moment deixa la presidència en mans de CiU, ha provocat notable malestar en Esquerra, la mostra és que públicament només l'ha defensat Joan Ferran, del PSC. A més, Sáez era l'únic representant d'aquesta formació en el màxim òrgan de control de la Corporació.

El fins ara president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va presentar dimarts la renúncia al càrrec per carta. Albert Sáez ni tan sols es va entrevistar amb el president del Parlament, Ernest Benach, sinó que es va limitar a entrar la carta de renúncia al registre de la cambra, segons ha sabut e-notícies.

La nit anterior havia rebut, com a president del consell de govern, al president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a la seu de TV3 just abans de l'entrevista per aquesta cadena, però tampoc va informar-ne ningú. Ni tan sols al president de la Generalitat, José Montilla. Tampoc a la resta de membres del consell de govern.

El mateix Parlament va reconèixer dimecres, en una nota oficial, que Sáez havia renunciat per carta. "Albert Sáez renuncia al càrrec de president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb una carta a Benach", titulava el comunicat.

Albert Sáez va ser elegit president del consell de govern de la CCMA pel ple del Parlament el 23 de gener de 2008 per 110 vots a favor, 3 en contra i 11 abstencions, i va prendre possessió del càrrec dos dies després, juntament amb els altres onze membres del consell de govern designats per la cambra. Va prendre possessió del càrrec dos dies després, juntament amb els altres onze membres del consell de govern designats per la cambra.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Enric, Barcelona, 25/03/2010 - 20:39

No us capfiqueu. O nomeneu Presidenta la Rosa Cullell o qui entri no trigarà a deixar-ho còrrer. Ès una dona que té massa ànsia de poder. Sap que té l'esquena ben coberta I no parlo de partits politics.

#5 Josep, Lliçá d'Amunt, 25/03/2010 - 19:00

Aquest ja te clar com aniran les pròximes eleccions. Lo que diuen de les rates i els barcos que s'enfonsen.

#4 Montilla el Gran, Barcelona, 25/03/2010 - 16:21

Ha fallat la comunicació

#3 Jordi, Girona, 25/03/2010 - 16:13

Potser sí que té raó el Slavadopr Sostres quan diu que aquests paio és un autèntic salta-marges, una persona poc fiable ni recomanable.

#2 Jordi, Torredembarra, 25/03/2010 - 16:09

Ni enquestes ni punyetes. El que demostra que aviat hi haurà un canvi a la generalitat és aquestes mostres de replegament a can PSC.
Les rates són les primeres que salten del vaixell quan s'enfonsa.