Publicitat
Comunicació · 27 de Novembre de 2012. 14:25h.

La fundació de CDC acusa La Vanguardia de "traïció"

El director, Agustí Colomines considera "d'un morro absolut" posar un semàfor vermell a Mas

La fundació de CDC acusa La Vanguardia de "traïció"

Colomines, amb Mas, en una imatge d'arxiu

L'historiador Agustí Colomines, també director de la Fundació CatDem -propera a CDC- ha considerat "d'un morro absolut" i "un excés" per part de La Vanguardia "posar un semàfor vermell" a Artur Mas. "Ho trobo gairebé una traïció", va afegir en declaracions al Catalunya Opina de Canal Català, a més de criticar que "ahir a la nit ja tiraven llast".

A criteri del director de la CatDem "les coses no poden ser així". En aquest sentit, Agustí Colomines ha apuntat que "cadascú ha d'assumir la seva part de responsabilitat".

A més del semàfor, a la crònica de les eleccions -signada per Jordi Barbeta- La Vanguardia admet el "fracàs excepcional" i el periodista reconeix que "en contra de tots els pronòstics, Artur Mas no ha aconseguit la 'majoria excepcional' que havia demanat al poble català".

Finalment, en un editorial -publica en portada- afirma que Mas haurà de "reflexionar sobre la crisi econòmica que afecta a tots els catalans, inclosa la classe mitjana, i sobre el dret a decidir sobre la independència de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#48 Oriol, Barcelona, 29/11/2012 - 09:17

No he sentit mai en Colomines parlant bé d'algú, sempre insulta. Encara que en alguns casos tingui raó, així no hi ha manera que convenci ni a sa mare.

#47 nedland69, Roses, 28/11/2012 - 19:34

per que hi hagi traició ha d´haver abans una relació de fidelitat aleshores estar clar no ¡¡¡¡

#46 xavier, Barcelona, 27/11/2012 - 23:23

NO TENS VERGONYA !!! Explica el 400 milions de pessetes que vas cobrar del senyor Millet ( Palau de la musica) i després dona lliçons. Explica que cobres .....

#44 ccc, bcn, 27/11/2012 - 20:29

si afegim a això q la CCN vol fer fora els tertulians q no afectes al règim, deixa clar com són

#43 lector_333, Barcelona, 27/11/2012 - 20:18

Que no es queixin, que durant mesos l'han estat ajudant. A més a més, el criteri dels semàfors es d'aquest estil. Si a un país africà hi ha una matança li posen un semàfor vermell al president encara que no hi tingui res a veure.