Publicitat
Comunicació · 20 de Juliol de 2009. 18:23h.

La fundació que va denunciar Rubianes titlla Om de "covard"

Denaes diu que "Om és com el nen que veu que quan el perill està lluny comença a insultar"

La fundació que va denunciar Rubianes titlla Om de "covard"

Albert Om, amb Francesc Escribano i Mònica Terribas, a l'últim programa d'El Club

El president de l'ultradretana Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola (Denaes), Santiago Abascal, ha exposat a Libertad Digital la seva opinió sobre els insults emesos per TV3 cap a la fundació durant l'últim programa del Club. Abascal diu que "en realitat el que fa és confirmar el que representa TV3, els mecanismes propagandístics d'algunes autonomies que estan sent utilitzades contra Espanya". Al seu judici, el que es va poder sentir en el programa, "en aquest cas agafant a la fundació Denaes com el ninot del pim-pam-pum", mostren a més "la catadura moral i covardia" del presentador Albert Om, que va cridar en antena "colla de fatxes" als membres de la fundació.

Om va dir, enfront d'una imatge de l'actor, "Pepe: què gran putada que haguéssim d'anar al jutjat per la denúncia d'aquella colla de fatxes", mentre el públic revia les seves paraules entre riures. "Aquest subjecte que és Albert Om és com el nen que veu que quan el perill està lluny comença a insultar. I ho dic perquè aquest senyor ha estat molt calladet mentre ha estat en el que era el procés de la querella de la fundació, i una vegada que la querella va ser retirada per la mort del senyor Rubianes, aquest senyor s'envalentona i s'atreveix a fer declaracions", va dir Abascal.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 ton, sallent, 21/07/2009 - 18:21

srs. de Denaes, potser que no us equivoqueu tant, el sr. Om va en contra de vostés i el que representeu
a l´estat espanyol

#9 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 21/07/2009 - 08:53

I el que fa la pataleta quan perd és infantil i mal perdedor.
Rabieta, rabieta... :)

#8 Alex, Barcelona, 20/07/2009 - 23:03

Els covards són els d'aquest niu d'extrema dreta que no va tenir escrúpols per amargar-li els darrers dies al nostre Pepe. L'Om ha dit el que molts sentim. I sí, a mí també me la sua per darrere i per dacant i que... dels campanaris... Gran Pepe!!!

#7 Jordi Calero, L'Ametlla de Mar, 20/07/2009 - 22:35

Om no es del meu agrat,pero no va insultar,va definirlos.

#6 amoscaciques, girona, 20/07/2009 - 21:32

Albert Om...fots pena.