Comunicació · 20 d'Octubre de 2012. 14:59h.

"La Gaceta i Intereconomía menteixen"

La presentadora Marta Polo admet que Canal Català té una ideologia "clarament independentista, però mai no acomiadarà una persona per dur la bandera espanyola"

"La Gaceta i Intereconomía menteixen"

Marta Polo ensenya un exemplar de La Gaceta

La presentadora del programa Per llogar-hi cadires de Canal Català, Marta Polo, ha dit sobre l'acomiadament del xofer Antonio Bustamante que "l'única cosa que està fent en aquest cas Intereconomía és mentir. La Gaceta, també".

Sobre el diari madrileny, la periodista ha indicat que "ens titula en portada que Canal Català va acomiadar el seu xofer per portar la bandera espanyola. Nosaltres en cap cas no hem acomiadat un xofer per portar la bandera espanyola".

"El que ha fet Canal Català és posar en evidència que aquesta persona no va complir amb la seva feina, que era agafar un convidat i portar-lo fins a la tele; el va deixar i no el va portar", ha remarcat. Polo ha insistit que "el que ha denunciat Canal Català és aquesta falta de professionalitat d'aquesta persona".

També ha admès que "Canal Català és una televisió que té una ideologia clarament independentista, però mai no acomiadarà una persona per portar una bandera espanyola".

"Jo no trobo adient que una empresa que dóna un servei porti una bandera de cap dels colors, ni porti un escut del Barça ni porti un escut del Madrid", ha justificat.

Polo ha reblat que l'acomiadament es va produir "no per una qüestió ideològica, sinó perquè creiem que va fer una feina mal feta. Va deixar un col·laborar que havia d'arribar a la tele sense portar-lo".

En aquest sentit ha recordat que la tertuliana "va arribar tard al programa" i "ens va costar un taxi portar la senyora Galdón aquí".

Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#60 agromo, tarragona, 23/10/2012 - 12:43

!!Que cinismo!!

#59 svn , osiochv, 22/10/2012 - 21:49

añkdfnña

#58 javier, Cuanta hipocresía¡¡, 22/10/2012 - 21:44

Recuerdo hace 15 años como me querían imponer el catalán en Ibiza, a base de "no t'entenc" (no te entiendo) cada vez que le preguntaba algo a mi tutor en castellano. Eso sí, el cagón hipócrita, cuando era mi padre el que iba a preguntarle entonces si que hablaba castellano y entendía ;)

#57 cule sensat, bcn, 22/10/2012 - 12:43

Abans m agradaba CANAL CATALA ara es INTERECONOMIA amb Catala La Veu del Soci penos una mala copia de PUNTO PELOTA. Despues de anuncia el tancament ?qui paga ara? sense ap publicitat

#56 antiapanyol, andorrra, 22/10/2012 - 02:02

sí soc dels que penso que a Catalunya una sola llengua oficial, i els catalenes marxeu de casa nostra, apa, hahahah. ll*ll

#56.1 Josepet, Gerona, 22/10/2012 - 11:50

Por mucho que pienses, legalmente eres español .
Revisa tu DNI.

#56.2 Marc, Granollers, 22/10/2012 - 12:12

Creo que en su DNI pone andorrano, revisa el comentario antes de contestar!