Publicitat
Comunicació · 13 de Març de 2020. 21:28h.

La Generalitat evita preguntes incòmodes

Torra només contesta Vilaweb, Rac1 i Nació Digital

El president de la Generalitat, Quim Torra, només ha respost a Vilaweb, Rac1 i Nació Digital en el torn de preguntes de la seva compareixença institucional d'aquest divendres, en la que ha anunciat el confinament de Catalunya. E-notícies no ha pogut formular-li cap pregunta, malgrat que ha estat el primer mitjà en plantejar-li una qüestió al president català per via telemàtica.

“Xavier Rius, e-notícies: President, què han fet malament? Dimarts la consellera Alba Vergés va dir que no estàvem 'en zona de risc' i la consellera Budó que 'tenim els casos controlats'”, és la pregunta que el director d'e-notícies ha formulat a Torra a les 20:33 hores a través del canal de Telegram de la Generalitat, però els responsables de premsa de Palau han decidit començar per Vilaweb.

El periodista Roger Graells li ha demanat la seva opinió sobre la petició de l'ANC de tancar les fronteres de Catalunya. Seguidament, Torra ha respost la pregunta de Rac1, formulada per Marc Martínez Amat, respecte la conversa que el president català ha mantingut amb el cap de l'Executiu central, Pedro Sánchez, i el seu parer sobre la declaració de l'estat d'alarma.

La ronda de preguntes ha finalitzat amb la del periodista Ferran Casas, de Nació Digital, en relació si ha sol·licitat a Sánchez el confinament de Catalunya i quina havia estat la seva resposta.

Quim Torra (foto: Govern)
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#20 Sergi Sergio, Barcelona, 14/03/2020 - 20:55

Yo completaria el subtitulo con Torra solo contesta a sus mega subvencionadas Vilaweb, RAC1 y Nacio Digital. que banda de corruptos, chorizos y mangantes.

#19 Pere, Barcelona, 14/03/2020 - 15:40

Idiotas incompetentes !!!!!!

#18 Sergi, Bcn, 14/03/2020 - 13:03

Resumen del govern: i.nútils!!

#17 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 14/03/2020 - 10:38

Una muestra más de lo que ya sabemos desde hace cuatro décadas: está región es de facto una dictadura dentro de una nación democrática, un Reino de taifas retrógrado desgobernado por amigos de lo ajeno para sus intereses

Una auténtica aberración dentro de un estado de derecho miembro de la UE

#16 Capit@n España, Purgandus populus!!, 14/03/2020 - 10:35

Una clase política corrupta y desnortada...Alguien se esperaba algo diferente?? Ya vimos lo inútiles que eran en el atentado de Barcelona..les preocupaba más "la islamofóbia" que los muertos....y ahora les preocupa mas "el pánico" y que la sanidad pública que ellos han desmantelado se colapse que el coronavirus.....