Publicitat
Comunicació · 26 de Setembre de 2012. 10:00h.

La imatge d'Espanya, pel terra

Els disturbis de Madrid fan la volta al món

La imatge d'Espanya, pel terra

La notícia a 'Le Monde' és la més llegida de la secció d'Europa

La premsa internacional s'ha fet ressò dels aldarulls que hi va haver entre policia i indignats a les portes del Congrés a Madrid, que han acabat amb 28 detinguts i almenys 64 ferits, un d'ells amb lesions medul·lars greus. La premsa d'arreu del món publica fotos i vídeos dels incidents en les seves edicions digitals.

El The New York Times publica la notícia entre les més destacades de l'apartat internacional i assenyala que "els manifestants prenen els carrers de Madrid". També destaca que "els organitzadors de la darrera protesta, va dir en un comunicat que no tenien plans per tractar d'ocupar el Parlament, sinó que volien envoltar l'edifici per mostrar que 'la democràcia ha estat segrestada' per polítics ineptes".

La BBC també s'ha fet ressò de la manifestació del 25-S a Madrid tant en la seva edició en espanyol com en l'estrangera. La cadena britànica destaca que el "que va començar com una manifestació pacífica, amb lemes com "No ens representen", va esdevenir una violenta jornada".

El diari britànic The Guardian també recull "l'esclat de la violència al centre de Madrid" i assenyala que "la policia va disparar bales de goma contra els manifestants que van intentar envoltar l'edifici del parlament del país". El diari publica una fotogaleria dels incidents entre policia i manifestants.

El rotatiu francès Le Monde també publica la notícia en el seu apartat d'informació sobre Europa -la més llegida- diu que "manifestants i policia s'enfronten a les portes del Congrés". La informació va acompanyada amb diverses fotos de l'actuació policial amb els indignats.

Finalment, el també francès Le Figaro destaca els "enfrontaments violents entre la policia i la indignació a Madrid" i publica una fotogaleria dels aldarulls d'ahir a Madrid.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Tià, Paisos Catalans, 26/09/2012 - 23:16

Senyora o Senyoreta Alícia:És Constitucional el cas Rasputin,Cas Palma,Cas Gürtel,Cas Urdangarín,ect.,ect. A quin d'ells està vostè,o potser a tots????.Si aquesta és la seva "Constitución"i "Leyes",ja se les poden confitar.

#7 Tià, Paisos Catalans, 26/09/2012 - 23:08

Ja veieu senyors del PP,PSOE,PSC,C's i d'altres com esteu deixant Espanya a arreu del món.Senyors polítics i d' altres,deixeu de fer emprenyar a la gent dels paisos catalans i bascs,i a més a la bona gent d'Espanya que no es creuen els vostres enganys,mentides,lladrocinis,....

#6 Bacus, Sort, 26/09/2012 - 17:48

Els qui manen estan superant les darreres etapes del Generalisimo, això de NO poder manifestar-se davant l'abús, la corrupció, el robatori i totes les injustícies de la CLASSE (?) POLÍTICA, es absolutament indefensable. La policia pegant a la gent a tort i dret es abominable.

#5 Pau, BCN, 26/09/2012 - 10:54

Madrid nos roba !!! I serem lliures quan siguem indepoendents !!! Quines ganes tenim de començar la lluita per el nostre estat !!! I no tornar a veure Rajoys, Esperanzitas, Mohammeds Abdullah y demés fatxes que n'hi ha per les espanyes. Amb els que tenim a casa ja en tenim prou, i si marxen millor

#5.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 26/09/2012 - 19:40

Me empieza a preocupar la obsesion de alguno de vds. hacia mi humilde persona... solo le falta seguirme tambien en tweeter.

#4 Babardo, Lepe, 26/09/2012 - 10:49

Personalmente opino todo lo contrario. Ver al pueblo luchando contra la corrupción y la deriva derechista es para sentirse orgulloso por una vez.