Publicitat
Comunicació · 19 d'Abril de 2021. 11:47h.

La 'imparcialitat' de Jaume Roures

Quasi 40 testimonis a favor i tres en contra en la sèrie sobre el procés

La 'imparcialitat' de Jaume Roures

La sèrie de vuit capítols ‘El judici’, que TV3 va començar a emetre aquest diumenge 18 d’abril, inclou les opinions de 41 persones, de les quals 38 mantenen posicions favorables als condemnats en aquest procés mentre que només tres són crítics amb la seva actuació, segons informa El Triangle. ‘El judici’ ha costat 440.000 euros a TV3.

La serie, de Mediapro Studio, la productora de Jaume Roures i Tatxo Benet, no ho amaga i explica que la narració està “feta des del punt de vista dels advocats defensors”. La nota de la CCMA afirma que la serie “vol aportar les claus jurídiques, polítiques i emocionals del judici contra els dotze líders independentistes catalans”.

Les tres úniques veus crítiques amb els condemnats són Javier Zaragoza, fiscal de la sala segona del Tribunal Suprem, Enrique Gimbernat, catedràtic de Dret Penal de la Universitat Complutense, i Joaquín Giménez, exjutge del Tribunal Suprem. Giménez, a més, creu que qualificar els fets jutjats de ‘rebel·lió’ és excessiu.

Hi intervenen dotze advocats defensors, els acusats Meritxell Borràs, Santi Vila i Carles Mundó, set familiars dels condemnats, tres testimonis rebutjats pel Tribunal Suprem, entre els quals Carles Puigdemont, que va fugir a Bèlgica, per no ser jutjat, vuit testimonis que van ser admesos pel Tribunal, dos observadors internacionals, el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i set experts, entre els quals els tres que no comparteixen els criteris de la defensa.


Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 A., Barcelona, 19/04/2021 - 17:41

Imparcialitat? El nostre Jaime Robles? El trotskista? Però a veure. Qui li paga? Doncs pel "documental", doncs no calen més preguntes.

#8 Vicky Cristina , Barcelona, 19/04/2021 - 17:00

No sean crueles con el gemelier de woody, podía ser peor, con los cuarenta favor de los presos. En el fondo es un sentimental y decidió poner esos 3 elementos discordantes para darle una pizca de pluralidad y alegrar al marchena, que ayer fue su santo. A eso se le llama rigor, y no se alteren que vendrán muchos más.

#7 botifler1914, Waterpus, 19/04/2021 - 16:21

Un poco de agua bendita para la parroquia nunca va mal.
Ultimamente estan poco fervorosos.

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 19/04/2021 - 14:53

Menudo gánster, sus documentales de parte le dan grandes beneficios económicos para seguir con sus tropelías.

#5 Sergi, Bcn, 19/04/2021 - 14:31

440.000 euros...cin ese dinero se puede comprar muchas vacunas y se puede dar mucha ayuda a la restauración...